Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (8)

Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy

Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy (1976)

Původní kniha "Alenka v říši divů" od Lewise Carrolla je dvakráte použita jako rekvizita ve filmu. Poprvé v knihovně předtím, než Alenka (Kristine DeBell) zpívá píseň "Guess, I was to busy growing up" a podruhé ve scéně, kdy je Alenka u soudu.

Profesor v ringu

Profesor v ringu (2012)

Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem.

Památkáři

Památkáři (2014)

Místem v Paříži, kde nacisté shromáždili ukradené umění, byla Galerie du Jeu de Paume, která se nachází vedle náměstí Place de la Concorde v centru města. Skutečný Hermann Göring navštívil muzea 20krát během války a vybral si více než 700 položek pro své soukromé sbírky.

Památkáři

Památkáři (2014)

Herec, který hraje starší podobu Franka Stokese (George Clooney) při návštěvě Madony z Brugg v závěru, je otec George Clooneyho Nick Clooney.

Láska z pasáže

Láska z pasáže (1985)

Ve scéně, kdy se Pavel (Lukáš Vaculík) setkává s matkou při mytí výlohy, stahuje stěrkou pravou polovinu. Při dalším záběru je tato část opět od pěny.

Shortbus

Shortbus (2006)

Během konkurzu museli všichni zúčastnění předložit 10minutové video sebe sama popisující významnou sexuální zkušenost. Režisér takto obdržel cca 500 nahrávek.

Reklama