Uživatelská zóna
61-62
Final, The
(2010)
21.03.2010
Nebylo to špatné! Blíží se to ke třem hvězdičkám, ale nechám to na čtyřech i když vím že si to film nezaslouží. Každopádně tu máme krvák, kterej je na něčem stavěnej. Lepší než když vidíte magora s motorovkou běhat po lese a zabíjet nevinný lidi. Toto dílo je sice kravina, ale mě osobně to donutilo se alespoň na chvíly zamyslet nad tím, jak je šikana odporná a film ukázal pohled ze strany obětí. Nebyl to sice nejlepší příklad, ale každopádně nebyl nejhorší. Podruhý si ho ale asi nepustim.
Valkýra
19.03.2010
Dobrý, hodně dobrý film. Operace Valkýra mi byla neznámá a film mi ukázal 2. světovou válku z jiného úhlu pohledu. Ten pohled je drsný a nelítostný. Tom Cruise zahrál svou roli velmi dobře, ostatně stejně jako ostatní herci. Hudba nebyla ničím zajímavá a nemůžu říct, že by mě film ze zvukové stránky nějak nadzvedl - ale to asi už u historických / válečných filmů bývá. Výtečný scénář a skvělá režie. Valkýra mě mila překvapila.
Prokletý ostrov
(2010)
18.03.2010
Film byl výborný. Dokonalá kamera, skvělý scénář a ještě lepší herci. Ovšem co mě zklamalo bylo zakončení, díky kterému jsem musel filmu odebrat hvězdičku. Těšil jsem se na větší tajuplno, které bylo zčistajasna na konci zničeno. Nemůžu ale říci známou větu "velké zklamání", ba naopak. DiCapria sem nikdy nemusel ale na film jsem se vydal částečně i díky němu. Svou roli zahrál skvěle, nemluvě o Benu Kingsleym a Marku Ruffalovi. Celé to zakončím stejnou větou jako na začátku - film byl výborný. Určitě se na něj kouknu zase.
Svítání
13.03.2010
Skvělé! Nechápu proč se to lidem nelíbí! Když vám naservírují svět plnej zombíků tak jsou všichni ticho, ale když vám naservírují svět plnej upírů tak to je protestů! Ojedinělý nápad, skvělý herci, výborný soundtrack a vymazlený konec. Tenhle film si po vydání koupim na Blu-Rayi.
[Rec] 2
25.02.2010
Nebylo to jako jednička, ale 5 hvězd si udržel. Skvěle propojeno s prvním dílem, dokonalé využití kamer připevněných na helmách jednotky, ďábelský plán s nočním režimem a k tomu ještě více efektů, navíc vše dotaženo do detailů, kde jsem si i lámal hlavu s tím jak to natočili. Zkrátka a dobře nezklamalo, ba naopak udivilo, ale v dobrém slovasmyslu. Cože? Že vždycky dobro vítězí? Omyl!
Lekce umírání
16.02.2010
Jedna hvězda za brutální scény, jinak jeden z nejslabších a nejhorších příběhů jaké jsem u hororu viděl. Ano je to neohrané, ale zároveň tak debilní že se ani nedivim že je to neohrané ;-)
Čtvrtý druh
14.02.2010
Miluju vše co se točí kolem UFO. Ovšem to není jediný důvod proč jsem se na film podíval a ani to není jediný důvod proč jsem film tak pozitivně ohodnotil. Miluju taky záhadné filmy, psycho-thrillery a tak dále. Oba tyto faktory jsou ve filmu obsaženy a proto pro mě film představuje výtečnou podívanou. Děj se odvíjí přiměřenou rychlostí a postupně odkrývá pravdu. Vše doprovází skutečné původní nahrávky - ať už obrazové či zvukové a to pomáhá ve vykreslení reálné atmosféry. Jsou vybraní výteční herci a ač se nepodobají těm reálným, dává to filmu alespoň nějakou odlišnost od reálných nahrávek. Film se mi celkově hodně líbil a místy mi i naskakovala husí kůže, protože původní nahrávky jsou opravdu výtečné a připomínají mi Záhadu Blair Witch, která je takřka dokonalá. Škoda jen, že na našem území nebyl film příliš propagován a tak se mu nedostalo správné pozornosti. Rozhodně ale stojí za povšimnutí a já se k němu v krátké době zase vrátím.
Boss / "Mrtvý" boss
(1996)
24.01.2010
Výtečný thriller !!! Dokonalá zápletka, skvělé obsazení, dobová hudba, skvělé zasazení a tak dál... prostě nádhera. Nyní patří mezi Neúplatné a Kmotra. Film mě mile překvapil !!!
The Box
17.01.2010
Na film jsem se podíval čistě ze zvědavosti, protože trailer vypadal vcelku dobře. Nejvíc se mi na filmu líbil jeho neotřelý nápad a jeho genialita. Po celou dobu filmu se poodhalují nové a nové záhady a tak se musí po celou dobu trochu nad dějem přemýšlet. Film je velmi zapeklitý a asi se na něj podívám ještě jednou. Ne všem zákoutím jsem hned napoprvé porozuměl ale když si film přberu v hlavě jako celek tak vše do sebe zapadá jako puzzle. Škoda že nebylo poodhaleno ještě víc, protože film zůstává pořád v některých ohledech nedokončený. Jeho myšlenka mě ale dostala takže čtyři hvězdičky jsou tak akorát.
Sherlock Holmes
16.01.2010
Avatar? Ten ať se de bodnout, tohle je totiž konečně pořádnej film! Dokonalý scénář, skvělé herecké výkony, ojedinělá hudba, výtečné vizuální zpracování a tak dále a tak dále, mohl bych pokračovat... filmu bych nic nevytknul, prostě dokonalé. Navíc skvělý Robert Downey Junior a je to brilantní!
Avatar
16.01.2010
Dlouho jsem se neodvažoval tenhle film ohodnotit, ale po 2 týdnech se k tomu konečně dostávám. Přebral jsem si to v hlavě a došel jsem k závěru že tenhle film stojí pouze doslova řečeno za "podívanou". Je to prostě pitomá pohádka s ubohym dějem a dokonalym vizuálnim zpracovánim. To je ale asi tak všechno co se k tomu dá říci. Titanic nikdy nebyl můj šálek kávy ale protože si Avatar všichni vychvalovali tak jsem na něj zašel (ve 3D) a z filmu jsem si neodnesl ani dobrý ale ani špatný pocit. Bral jsem jako povinnost vidět revoluční film v technologii ale čekal jsem od toho víc.
Noc s nabroušenou břitvou
10.01.2010
Tenhle film je kravina. Nejenom tím, že probodnout člověka montpákou, nebo těžkou skříní oddělit hlavu od zbytku těla je absurdní, ale hlavně tím, že se z toho snaží Alexandre Aja vytřískat co to de, a tak udělá z hlavního padoucha rozpolcenou osobnost a tím si myslí že přidá filmu na chytrosti. Bohužel tomu tak není. Masakr ale udělat umí, to se musí nechat a myslím že by si s Eli Rothem docela rozuměli.
Gamer
07.01.2010
Nechápu proč má film na csfd tak špatnou odezvu. Ani se mi to nechce říkat, protože se mi film líbil, ale jsou tu mnohem horší filmy a mají lepší hodnocení. Myslím že tento snímek má takovéto hodnocení neprávem. Scénář je dobrý, ale film mohl být celkově delší. Co se ale režisérské dvojce povedlo je to, že z tohoto tématu vytřískali celkem dost. Hudba sedí dobře, herci také (až na Logana Lermana, u kterého nechápu jak se mohl stát hercem a už vůbec nechápu jak ho mohli zasadit do této role) a propracovanost filmu je skvělá. Pořád se ovšem nemůžu zbavit svého pocitu, že je film mírně nízkorozpočtový. Ano je tam velká míra efektů atd, ale zdá se mi jako by vše bylo točeno na stejném místě. Krom herních oblastí, ve kterých se pohybují vojáci, pár budovách ve kterých se pohybujeme nejčastěji a virtuální realitě toho moc nebylo a vlastně nám nebyl moc představen svět okolo. Záměr byl, abychom se vžili spíše do virtuální reality, to vím, ale přeci jen se dala tato technologie použít i ve venkovních prostorách. Zkrátka a dobře se mi zdá, že film byl točen na jednom place a byl natočen za 3 týdny, tohoto pocitu se asi nezbavím, ale i tak byl Gamer příjemným překvapením a určitě si ho pustím zase znovu.
Deník mrtvých
30.12.2009
Není to nejhorší. Krve určitě není málo, ale pořád mi tam něco chybí. Možná je to právě konec, který tam tak nějak chybí. Každopádně tento snímek patří mezi lepší "zombie" filmy a určitě si ho někdy pustim znovu.
Star Trek
30.12.2009
Skvělé. Film utíkal jako voda a příjemně jsem se bavil. Akční podívaná, která mi místy připomínala Hvězdnou Pěchotu a místy i Star Wars (vesmírné bitky). Zkrátka a dobře nemám co bych vytknul. Film nemá chybu, ale mohl by mít lepší scénář. Tak i tak je to další z filmů, který zařadím do kinematografie, kterou si ještě někdy rád pustím.
Zodiac
30.12.2009
Film jsem si po jeho shlédnutí rozebíral v hlavě a rozdělil jsem si ho na dvě části. První část je část ve které se neúspěšně pátrá po Zodiacovi, poté tu máme čtyi roky bez vražd a dopisů a krátce poté se náš hlavní hrdina pouští sám do vyšetřování a to je část druhá. Obě části jsou dokonalé a film jejich spojením dává větší smysl. Největším problémem filmu je opravdu velká kopa jmen, ve kterých se snad každý musí zamotat a myslím že pustit si film podruhé by nebylo na škodu. Ale ve výsledku je to stejně jedno že půlce filmu nerozumíte. Já osobně jsem se ze všech jmen ještě nevymotal ale kostru filmu jsem pochopil a musím říci že film je opravdu výtečný. Hudba je skvělá, vizuální zážitek také a herci kupodivu rovněž - herecké výkony dokonalé. Zkrátka a dobře výtečná podívaná, taková tu není každý den!
V jako Vendeta
(2005)
29.12.2009
Excelentní a geniální zároveň - tak takhle by se dal slovy popsat tento monstruózní zážitek. Nicméně když si čtu některé komentáře k tomuto filmu, které se pohybují okolo 3* a níže, tak se mi zdá, že někteří sílu děje a jeho odkazy zřejmě nepochopili. Možná jsem ale nepochopil já komentující. Ať tak nebo tak, film je opravdu špičkový a to po stránce dějové, hudební i herecké. Je vidět že herci do svých rolí dali vše a nemůžu si stěžovat ani na Natalii Portman, kterou opravdu moc nemusím. Teď si ještě přečíst komiks a začnu tady asi hledat šestou chybějící hvězdičku ve stupnici hodnocení.
Jezero smrti
25.12.2009
Shit a blbost v jednom. Už vidim jak 13-ti letý děti zmasakrujou 30-ti letého muže a jeho ženu. Fakt vycucaný z prstu. Ale dobrý krvavý scény tak aspoň 2 *.
Krokodýl: Návrat do krvavé laguny / Krokodýl
23.12.2009
Neskutečný béčko. To tu po anakondě scházelo...
Nezvratný osud 4
20.12.2009
Nevím proč bych měl hodnotit jinak než díly předchozí. Princip je stejný a zůstal zachován, takže nechápu proč má horší hodnocení než třeba první díl. Jeden z party lidí vidí jak všichni zemřou, takže zpanikaří a spolu s přáteli a pár dalšími lidmi opustí místo činu, které se krátce na to stane pohřebištěm ostatních, kteří neuposlechli obavu jedince, který měl vizi. To se zde přihodilo jako v ostatních dílech a jako v ostatních dílech všichni postupně umírali. Tak jako v ostatních dílech se postavy odkazovali na předchozí díly a hledali souvislosti mezi jejich případem a případem lidí předchozích. Ano uznávám že první dva díly měli více šťávy, ale to neznamená že byli o něčem jiném. Náhodná úmrtí nebyla o mnoho brutálnější než v předchozích dílech, takže mě k filmu dovedla asi jen zvědavost, jaká úmrtí si scénáristé pro své hrdiny vyberou a tak jako vždy se jim to s nadsázkou povedlo.
Komici
20.12.2009
Jsem z filmu maličko zmaten. Nebylo to ani tak vtipný jak jsem očekával. Adam Sandler a Seth Rogen jsou dobří herci a myslim že se dali jejich role využít více naplno. Scénář byl vcelku špatný. Více bych se zaměřil na komické povolání a míň bych do toho pletl vztahy. Navíc by nemusel ani Sandler umírat, to mi přišlo trochu zbytečný a jako zápletka ne příliš zábavný. To z toho rovnou mohli udělat drama. Nicméně pár vtípků se tam našlo a jako celek to nebylo až tak špatný, ale od filmu jsem čekal víc.
Alexander Veliký
(2004)
15.12.2009
Nejdelší nuda jakou jsem snad kdy viděl. Film byl neskutečně umělý a vůbec mě nevtáhl do dob Alexandra Makedonského a modlil jsem se, aby to už skončilo. Když film zkončil, snažil jsem se zapomenout na ta muka a můžu vám říct, že je Trója desetkrát lepší, ale u obou se hezky spí, to se musí nechat.
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
15.12.2009
Nemám rád Colina Farrella a proto asi dávám tak nízké hodnocení. Jako teplej Alexandr Veliký byl prostě věrohodnější. Jako Elitní policista ne. Navíc je film utahaný a má slabý děj. Nemůžu si pomoct, ale navíc nemá.
Svět zítřka
(2004)
15.12.2009
Nádherný film, připomínající dobu ve které se odehrává hra Bioshock. Tak to mám rád. Parádní děj, nesmrtelný hrdina v letadle, které umí plavat pod vodou a skvělí roboti. Nádhera, nádhera, nádhera...
Hlava státu
06.12.2009
Nechápu proč má film tak nízké hodnocení. Je výtečný. Maličko mi připomíná film Ali G a myslím si, že je to nej film s Chris Rockem v hlavní roli. Sranda, dobrá hudba a jednoduchý příběh v jednom tvoří velmi silný celek. Moc se mi to líbilo!
Zombieland
05.12.2009
Parádní zombie jízda, avšak zase ne tak vtipná jak se mi z počátku zdála. Je v ní hodně akce a sem tam i ten černý humor se najde, ale film mohl být delší, mít lepší a nabitější děj a více zombíků. I přesto přeze všechno, jsem ještě fim kde by si poslední hrstka lidí na planetě dělala srandu ze zombíků ještě neviděl a tak si myslím že je to solidní začátek, který by mohl mít klidně své pokračování.
2012
15.11.2009
Skvělé sci-fi. Katastrofické filmy opravdu nemám rád, ale když jsem viděl trailer na tenhle tak jsem prostě neodolal. Neskutečné zpracování efektů a animací. Něco takhle dokonalého jsem ještě v životě neviděl. Příběh je dobrý, akce výtečná a vtipy také sem tam zaznějí. Ano je to pohádka, která má své mouchy ale je tak dokonale vytvořená že prostě nemůžu dát čtyři hvězdy. Můj milovaný John Cusack do role padl a tak jako ve většině filmů jsem s ním byl nadmíru spokojen. Doufám že se také vrátí do hororových rolí, protože v mystickém a tajemném ději mu to taky hodně padne.
Hive, The
13.11.2009
Nic moc, pořád stejná pohádka. Je jedno jestli polezou mravenci, pavouci nebo krysy. Vždycky to má nezáživný děj, opakující scény a nesympatické herce. Rozhodně nekupovat, pokud vás sci-fi v podobě obrovských tarantulí, krys s červenýma očima a v tomto případě nasranými mravenci nebaví, tak jako mě.
South Park: Imaginationland
10.11.2009
Nemohu si pomoci, ale filmy South Park nejsou ani tak zdaleka vtipné jako seriál. Film je skvělý, ale ta sranda tam prostě není. Jinak děj parádní, grafická stránka ohodně vylepšená. Mohlo by to být také trochu delší, škoda tedy, že jde pouze o tři slepené epizody...
30 dní dlouhá noc
08.11.2009
Komiks jsem nečetl, ale co jsem viděl film, tak mám chuť se do něho pustit. Snímek to byl velmi dobrý. Upíry jsem neviděl od Blade Trinity, takže zase přišla nějaká ta filmová změna. Moment, vlastně jsem viděl upíry ještě ve Stmívání, ovšem můžeme vůbec Stmívání řadit mezi tyto filmy? Mě přišlo spíše jako pohádka. V tomto filmu se mi zamlouvala i krvavá jatka, která přesně vystihuje komiks a na něm je v podstatě založen. Skoro se až divím, že z něho vylezl takhle dobrý příběh, se skvělou atmosférou.
1-30
31-60