Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (98)

plakát

Clona (2008) 

Nemějte mi to za zlé, ale mě vážně přijde remake lepší než originál (jako většinou). Ano, je pravda, že jde o prakticky stejný film a nápad na něj získal originál v r. 2004. Akorát zde jsou dosazeni američtí herci a kvalitnější zpracování. Jinak - opravdu jsem tady měl strach a myslím si že oprávněně. Do by mi docela stačilo.

plakát

Titanic II (2010) odpad!

Styďte se, Asylum! Fantazie, nápady, originalita - NIC! Zkrátka příšená kopie velkofilmu J. Camerona z roku 1997. Že na ně nepodali žalobu. Je mi z toho dobreku.

plakát

Gympl (2007) 

Gympl mě hodně hodně překvapil svým reálným základem a kvalitními výkony českých herců. Těžko by se bez něj někteří profesionálové obešli.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Poněkud příliš "volné" pokračování prvního dílu. Obešel bych se bez druhého pokračování Bastardů, avšak mě něco přinutilo podívat se na ně. Nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal, ale šlo vlastně jen o to, jak všechno skončí. A neskončilo. 25. října přijde do kin třetí pokračování a já se na to rozhodně podívám. Kdyby ale ve filmu nehráli nejlepší čeští herci, minimálně jedna hvězda by šla dolů...

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Je složité hodnotit Pokémony. První epizody byly poměrně dost dobré a vypadalo to na úspěšný seriálový hit. Bohužel, později se ze seriálu "vyvinul" jen nesmyslný směs soubojů a podlých příběhů. Je mi to vážně líto, tvůrci mají určitě na víc, rozhodně by mohli trochu vylepšit celou figuru seriálu. Například trochu diváka pobavit. Určite se Pokémoni musejí líbit osobám do věku cca. 6ti let.

plakát

Bastardi (2010) 

Bastardi v sobě skrývají zvláštní kouzlo. Možná to bude tím, že vyzobrazují skutečnost z pohledu romů a těch, kteří nemají snadný život. Opravdu ale musím přiznat, že scénář byl poněkud trochu nepovedený. Příběh sám o sobě vypovídá všechno. Z příběhu vyplívá, o co se Tomáš Magnusek chtěl s Bastardy pokusit. Bohužel mu to nevyšlo podle očekávání a je to viditelné. Hodně štěstí příště, pane Magnusku.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Možná že bych dal 5*, kdyby nenatočili poslední řady seriálu. Jinak bych si tenhle seriál doslova zamiloval.

plakát

Ženská věznice (2006) odpad!

Přemýšlím, jestli jsem někdy viděl něco horšího. Ehm, ne! Asi nikdo nemá tak úchylné choutky jako tvůrci "Ženské věznice". Neuvěřitelně zvrhlé! Takže to vyjádřím několika slovy: Nechutné, amatérské, debilní, úchylné a bůh ví jak by se dala ještě popsat Ženská věznice.