Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (88)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Škoda, že podobný reps. "totožný" nápad s prožíváním jednoho časového úseku pořád znovu tady už jednou byl viz. film Zdrojový kód, u kterého jsem se mimochodem bavil mnohem více. Ani nevím co o tomto filmu napsat. Vizuální stránka byla dobrá, ale dějově mě to vůbec nezaujalo, bylo mi tak nějak jedno co se stane, celý film je navíc hodně dopředu předvídatelný..osobně se nedivím, že to byl v kinech propadák poněvadž je to hodně průměrný film. Nebylo to úplně špatné, ale znovu bych se na to nepodíval.

plakát

Need for Speed (2014) 

Sorry, ale tolik WTF momentů v jednom filmu jen tak neuvidíte. Nejsem nijak moc fanouškem toho, abych pomlouval filmy jak až moc jsou nereálné, ale tohle bylo trochu moc. Navíc největší chyba tohoto filmu jsou herci, kdyby radši nic nevypouštěli z pusy a jen mlčeli, tak by bylo lépe. Dvě hvězdy za auta, jinak herecká tragédie, zbytečně ukrutně dlouhá nuda.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Řeknu to krátce akční scény dobrý, ale až na konci, ze začátku nic moc, prostředku trochu lepší a na konci filmu nejlepší. Film jako celek, je dost špatně natočený, je to celé takové mdlé, nezáživné, zkrátka nic moc. Tři hvězdy max.

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

1. epizoda = super! 2. epizoda = nic moc, 3. epizoda = super!, 4.epizoda = nuda, nuda, nuda...Jestli to tak půjde dál ztratím zájem. Větší kolísavost kvality jsem nikdy neviděl.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Jen aby na začátku bylo jasno, X-MENy mám fakt hodně rád, tedy myslím ty na papíře ne v TV, a těžko bych hledal komiksy, které čtu raději než právě X-MENy. Tak tolik k úvodu a můžeme začít. Absolutně nechápu co je na tomto filmu tak skvělé, že se to tu hemží jen samými 5*??? Tohle to hraničí s fanboy mánií typu Dark Knight, kdy lidi dávají filmu 5* jen proto, že je to teď v módě. Vždyť na tomto filmu nebylo nic extra, žádná scéna, která by mi utkvěla v paměti, nic, bylo to vše naprosto průměrné, všechno co už jsem dávno někde jinde viděl (Quicksilver v kuchyni? co bylo na této scéně tak extra super skvělého to fakt nevím). Když to srovnám s celou filmovou X-MEN sérií, tak bych toto zařadil asi tak 3. místo. Nechci říct, že to byl vyloženě špatný film, ale když to srovnáme např. s Captain America Winter Soldier, který byl o dvě třídy lepší, vyzrálejší a prostě kompletně vymakanější film, tak mi z nových X-MENů vyjde prostě jen průměr. V kině jsem seděl a jen si říkal, kdy přijde něco co mě totálně odrovná, nic takového nepřišlo. Takže na rozdíl od třeba takové Godzilly mě nic na tomto filmu neláká, abych šel do kina znovu, upřímně řečeno, nemám ani jediný důvod proč bych si pořizoval blu-ray. Tento film mě taky utvrdil v tom, že Brian Singer je totálně průměrný režisér, který točí průměrné filmy a který se nějakou náhodou před mnoha lety nachomejtnul kolem X-MENů...Jen tak mimochodem na takové X-MENy První třídu se to nechytá ani náhodou. Dávám 3* s odřenýma ušima, hlavně teda za efekty.

plakát

Godzilla (2014) 

Co jsem chtěl, to jsem dostal. Ano Godzilly mohlo být více, ale zase na stranu druhou tam není tam tak úplně sama, takže aspoň toto vám to trochu vynahradí, nechci zacházet do spoilerů. Po dlouhém čekání na grandiozní finále, ale zjistíte že to čekání za to stálo. Film je hodně temný, napínavý, efekty a zvuková stránka špičková.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Hodně, ale fakt hodně trapný pokus o seriál z prostředí Marvel Universa, člověk by aspoň když už nic čekal neustálé náznaky, že tam venku se řežou Avengers aspol. ale toho se tu člověk nedočká. Je tu sice pár zmínek ale těch bych napočítal na prstech jedné ruky což je při první sérii čutající 22 dílů hodně ubohé. Seriál má sem tam světlé chvilky, ale vždy tyto světlé chvilky doslova spláchne do haj*lu některá z trapně napsaných a taky herecky trapně ztvárněných postav a věřte mi je jich tu halda! Je to moře WTF momentů a navíc tolik klišé, že to vám to bude nesnesitelně bít do očí až se vám bude chtít brečet. Je třeba si hlavně uvědomit, že jediné o co zde jde jsou agenti, tento seriál téměř naprosto ignoruje existenci nějakých superhrdinů až na pár zmínek...bohužel takových seriálů je dneska tuna, každý den v TV hraje tucet kriminálek, které už všem lezou krkem. Tento projekt je o to hloupější, že měl v ruce všechny esa, ale potenciál se nepodařilo využít ani z 1%. To vážně někoho zajímají příběhy ze světa agentů SHIELD???

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Není to lepší než Bitva u Thermopyl, to ani náhodou! Na druhou stranu ale třístovce nedělá žádnou ostudu, akce byla skvělá, hlavní hrdina hodně slabý, Eva Green boží, 3D obraz patří k tomu nejlepšímu, co lze v kinech vidět. Co se příběhu týče tak je zde dost slabý, ale kvůli tomu jsem do kina nešel, chtěl jsem vidět krev a kusy těl lítající vzduchem a to jsem dostal. Bitva u Thermopyl je dnes již naprosto kultovní záležitost, a tak s ní nelze jen tak něco srovnávat, i proto dávám 5*, protože Vzestup říše je více než důstojný nástupce.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Ultimátní nářez, přesně tento typ filmu mám rád. Napínavé, akční i přes dvou hodinovou stopáž jsem se ani chvilku nenudil.