Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Videa (29)

Trailer

Recenze (450)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi není jasné co od tohohle seriálu všichni čekali. Vzhledem k tomu, že jsem očekávala přesně něco takového, tak jsem nebyla zklamaná. Naopak jsem byla třeba příjemně překvapená některými postavami - Skye, Fitz/Simmons. Navíc mě vždycky potěšilo hostování známějších herců (Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Jaimie Alexander). Taky se mi líbilo jak to nejdřív vypadalo, že to do sebe nezapadá, ale pak to všechno dávalo smysl. Já jsem rozhodně zvědavá jak to bude pokračovat, mě na další řadu rozhodně nalákali. 4* ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU mě primárně baví jen v té linii, která se věnuje golden age. Takže je tu první Capův film a vše, co se týká Agent Carter. Kariéře Adrianne Palicki se musím jen smát. Ta si prošla u DC Smallvillem a dvěmi faily na téma Aquaman a Wonder Woman a nakonec překvapivě zakořenila u konkurence. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vydržet se to dalo do třetího dílu. Jelikož jsem se málem touto juvenilní zábavou uzíval k smrti a zároveň poměrně často rozčiloval nad tím, jak ta nehezká děcka vždycky všechno vyřešila s grácií ostříleného hackera ze CIA, jak krásné sexy velitelky gerilových jednotek přičmoudlých nýmandů z nějaké zaplivané prdele v Kolumbii přeblafnou, pardon, oblafnou jedinýho zkušenýho geronta v jednotce, legendárního agenta Coulsona... ne, to se prostě nedá! Ale jako seriál na odpoledne s "kvalitním" dabingem na Nově pro nenáročné studentíky našich SOU to bude určitě pecka, která překoná i hlubokomyslné Gilmórovy štětky a Hvězdnou blánu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Už první "výtah" do hořícího domu byl strašně vtipnej; trikovost celkově relativně směšná, holt Whedon bez stamilionů už není tak uplně Whedon. Pouhý tlachání o Avengerech, a s tim související humorná složka, nicméně i přes častý tlačení na pilu ZATIM (překvapivě) funguje. A Cobie Smulders je ve svý roli aspoň o něco míň úsměvná než při svým prvnim pokusu. --- Hodně nenáročná podívaná - bude se hodit, až se budu jó nudit. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Nakonec mi to nedalo, a přestože jsem dvakrát show z watchlistu dropnul, nakonec jsem dojel zbylých 15 episod v jednom velkolepém víkendovém maratonu. A narozdíl od Arrow to nepovažuju za úplně ztracený čas... Prvotní důvod, proč jsem se přestal kdysi dívat, ovšem až do konce nepominul - provázanost s Avengers je pramalá, alespoň pokud jde o fyzickou přítomnost Avengers, Asgaarďanů nebo čehokoliv filmového obecně. Nicméně seriál postupně získává jakousi vlastní tvář, asi bych to přirovnal k trošku dražší staré Star Gate. Zázraky na počkání, nemožné do další episody. Občas náznak zajímavé zápletky, nebo vtipné hlášky, některé postavy jsem si i celkem oblíbil. Je ale nutné smířit se s všudypřítomným patosem a jistou sterilitou v zobrazované akci, což ovšem je pravděpodobně záměr. Nejvíc jsem trpěl u závěrečných episod, když se objeví Hydra, stát se to tak o pět episod dřív, nedokoukal bych potřetí. A to by bylo chyba, protože v poslední episodě je kromě Samuel L. Jacksona k vidění i jeden z nejvtipnějších konců hlavního záporáka ever, a jen kvůli tomu to za těch poctivých 7/10 stojí... ()

Galerie (2 604)

Zajímavosti (677)

  • "New Deal" bol súbor reforiem, ktoré boli prijaté s cieľom pomôcť krajine vyjsť z ekonomickej krízy známej ako Veľká depresia. Niektoré z týchto reforiem zahŕňali sociálne zabezpečenie pre starších a zdravotne postihnutých, poistenie v nezamestnanosti, dotácie pre farmárov, ochrana vkladov v bankách, regulácia burzových a finančných trhov, verejné práce, skoré snahy o ochranu životného prostredia, výsadba stromov, ochrana pôdy, snahy zabrániť diskriminácii Afroameričanov pri získavaní zamestnania v obrane a vláde. (Pat.Ko)
  • V 15. epizodě první série se objevuje postava Sifa v podání Jaime Alexander, která postavu ztvárnila též ve filmech Thor (2011) a Thor: Temný Svět (2013). (ManOfPhoenix)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama