Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Frankenstein (1994) 

Asi jsem koukal film jak ostatní. Odpočítával jsem minuty, kdy už to zkončí. Ani jedna scéna mi nepřišla děsivá, spíše mi De Niro připadal vtipný, což asi nebyl záměr. V kině jsme si dělali srandu, jaké může mít tahle sra*** hodnocení? Doma jsem z hrůzou jsem zjistil že 78. Za mě jediná hvězdička za Helenu Bonham Carter.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Uchvatný!! Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. Teď asi neusnu ale..

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Tak nevím. Tohle natočil a vymyslel buď génius nebo totální magor. Ohodnotím, až to zkouknu v racionálnějším stavu. V tom současném jsem z toho unešen až podezřele moc. EDITED: No tak musím říct, že i na podruhé mě to dosti pobavilo a i přes hodně pomalý, místy až trapný rozjezd, je humr v tomto filmu opravdu můj šálek čaje. I když uznávám, že ne každému se může líbit.

plakát

Méďa Béďa (2010) 

Tak tohle je opravdu sračka. Béďa a Bubu sice parádní, ale zbytek?? Hnus !

plakát

Šmoulové (2011) 

Ovlivněn moji přítelkyní, zašel jsem na to do kina čekajíc podobné fiasko jako např. Méďa Béďa. Musím říct, že jsem byl velice mile překvapen. Moc pěkně udělaný film pro celou rodinu nejen pro děti. Párkrát jsem se i pořádně zasmál přitroublému gargamelovi a jeho prašivé číče. Neil byl taky výbornej a bylo zajímavé ho po jeho roli v HIMYM sledovat v úplně odlišném charakteru. Jediné minus je pro mě dabing a málo prostoru pro šmoulinku, která je užasná :)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

A já říkám proč ne ? Zasmál jsem se parádně, navíc dokonalá parodie na nový Souboj titánů, který je tragický. Asi se tenhle typ humoru a vůbec celý námět nebude líbit každému, ale je to přesně sálek čaje pro ty co mají rádi Team America a podobné,,úlety". Nicméně ubral bych jednu hvězdičku, nebýt Natalie Portman:)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tak jsem došel z kina a musím říct, že jsem nadšený. Harry Potter mě rok co rok provázel asi 10 let života. Vždy jsem před příchodem do kina napjatě očekával, jakže se tvůrcům povedlo natočit mou oblíbenou knihu. Rok co rok jsem poté odcházel s tím, že se zase těším za rok na další díl. Najednou je všemu konec. Dívný to pocit. Finále ale proběhlo přesně tak, jak jsem si ho při třídenním čtení o prázdnínách stažené 700. stránkové knížky a do wordu zkopírované, představoval. Pro mě těžko něco vytknout. Nechápu některé hnidopichy nebo ostatní kteří hodnotili odpadem, ale každý má nárok na názor. Proč ale do toho kina lezete když už před filmem vymýšlíte chyby, které poté vytknete?? Aby nedošlo k omylu.Nejsem žádný bláznivý fanda, který hodnotí pěti hvězdičkami jen vidí nadpis Harry Potter. Naopak jsem většinou z kina odcházel zklamaný, po šestém dílu doslova znechucený, tím jak to tvůrci doslova zprznili. Poslední díl, natočený na dvě části, byl ale pro mě něčím uplně jiným a v kině nezkutečným zážitkem. Opravdu paráda pro mě prostě 100% a pro všechny, kdo se těší a ještě neviděli: Nenechte si zkazit dojem z filmu některými stupidními komentáři, které tu můžete přečíst!! Nakupte popcorn a pití, zajděte si na záchod, (cinestar Olomouc nepochopitelně nezahrnul přestávku) a pohodlně se usaďte, protože tohle bude bomba. Jo a doporučuji jednoznačně verzi s titulkami :)

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Můžu na to koukat popáté, podesáte, podvacáté a stále mě to baví stejně jako napoprvé. Stále zažívám stejný pocit vzrušení při velkolepých bitvách doplněných bravurnou hudbou, stále se mi derou slzy do očí při nádherném a dokonale důstojném závěru... Film podle předlohy snad nešel natočit lépe. Paráda pane Jackson!

plakát

TACHO (2010) 

Moc jsem od toho nečekal a byl jsem příjemně překvapen :). Taková kvalitní oddechovka která mě pobavila, upoutala a odreagovala. Proč ne ? Rozhodně to není žádný odpad, jak tu hodnotí pár zaujatých uživatelů.

plakát

Lidice (2011) 

Tak jsem došel z kina a mé pocity jsou opravdu rozporuplné a pořádně ani vlasně nevím co si o filmu myslet. Téma Lidic a vůbec období druhé světové je pro mě velice citlivé a filmy s tímto námětem sleduju s velkým zaujetím. Nemůžu si ale pomoci, mně prostě u Lidic v porovnání z mými top filmy s podobnou tématikou něco málo chybí. Jistě Karel Roden skvěly. Výkony ostatních herců byly ale dle mého minimálně nedobré a možná i proto atmosféra filmu občas upadala a většina klíčových scén a vůbec celý děj na mě působily dosti uměle. Do snímků typu Schindlerův seznam, Vyšší princip ale třeba i Musíme si pomáhat maji bohužel Lidice dosti daleko a proto pro mě zůstaly tak trochu za očekáváním. Rozhodně to ale není žádný propadák a dosti lidí na to může mít názor zcela jiný.