Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Omlouvám se,ale ten film je tak nudný. Hlavního hrdinu nemáte rádi a jen si říkáte proč 3 hodiny ? 🤔🤨

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Neobhajovala bych to, zda-li bude ve filmu k vidění vše detailně popsané jako v knize.. Pán prstenů takový nebyl a přesto ho mnozí z nás milují,tak proč Hobit ? Peníze,peníze.. knihu jsem četla a zdaleka se jí film nemůže vyrovnat.. hlavně díky své rozplizlosti ! Největším zklamáním pro mě ani tak nebylo to,že jsem se nudila a nudila,ale zjištění,že to ještě není konec !!! Cože ? Pokračování příště ? Proč ? Nechápu...... a jsem zklamaná !

plakát

Avengers (2012) 

čtu akční,dobrodružný,sci-fi.. ,ale chybí mi tam komedie. POVEDLO SE !!! netřeba víc komentovat

plakát

Román pro muže (2010) 

Nejdříve jsem dala jednu hvězdu. Teď,když jsem viděla film podruhé musím dát 4.. ,protože až podruhé jsem pochopila.. a zasmála se Vieweghovým vtipům :)

plakát

Babel (2006) 

a já tak chtěla,aby to skončilo trošku jinak..

plakát

Nedotknutelní (2011) 

proč dávat 3 nebo 4 hvězdičky,když můžu dát 5 ? Stejně tak jako dávám odpad,když ve mě něco zanechá naprosto špatný pocit.. Tady je ta 5 na místě !

plakát

Sucker Punch (2011) 

Sucker Punch .. přišla jsem na něj na doporučení jedné mé kamarádky. Většinou nemáme stejný vkus na filmy,takže jsem se dlouho rozmýšlela a i hodnocení tady mne trošku odrazovalo,ale nakonec jsem si film pustila a rozhodně nelituju,naopak ! Je to přesně film podle mého gusta. Krásné dívky spoře oděné,zbraně.. trocha nadsázky. Ale vždyť co je sen a co realita ? Perfektní. A Emily Browning ? Nádhernáá herečka,která zahrála tuto roli bezvadně ! Přemýšlela jsem 4 nebo 5 hvězd ? Ale dávám 5,protože to bude jeden z mých mnoha oblíbených filmů,které budu rozhodně doporučovat ke shlédnutí dále.

plakát

Zkurvenej pátek (2000) odpad!

Jak tomuhle filmu může někdo dát nějakou hvězdičku? ty dialogy a v podstatě celý ten "děj" .. ? Co to sakra bylo ?