Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Warholka

Warholka (2006)

Andy Warhol.. Edie Sedgwick ! Tak nejprve k hereckému výkonu Sienna Miller tuhle roli zvládla opravdu skvěle a Guy Pearce jak by smet. Pokud se chcete o známém pop-artovém malíři a jeho múze něco dozvědět asi raději sáhněte po nějaké literatuře,ale pokud Edie milujete tak jako já.. budete na konci plakat ! Těžký osud bohaté chudinky jak Edie sama říkávala.. drogy ! V Továrně na sny se jeden rozpadnul a to v pouhých 28 letech. Z Andyho film udělal trošku tyrana,ale z Edie rozhodně ne obět. Možná,že když se nad filmem zamyslíte uvidíte,že chtěl ukázat příběh jedinečné,mladé,krásné a křehké dívky,která moc dobře věděla,že udělala v životě chyby. A z chyb by se měli lidé poučit.

Faunův labyrint

Faunův labyrint (2006)

Španělská tvorba.. tudíž všudypřítomná angličtina je nahrazena úžasnou španělštinou.. hlavně v podání samotného Fauna. Doporučuji titulky ! Nevím jak film popsat.. zkusím to co nejjednodušeji. Dvě dějové linie.. kouzelný pohádkový svět mladé dívenky prolínající se s krutou realitou světové války. Ale opravdu skvěle natočené !

Brak

Brak (2002)

Pro někoho zřejmě opravdu Brak.. Pro mě rozhodně ne.. Hlášky z tohoto filmu odříkávám zpaměti. Líbí se mi jak do sebe vše zapadá,poslední scéna je nepřekonatelná. Vše je takové jak má být. troška černého humoru nikdy neuškodí :))