Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (2010)

Jestli se daji dohromady, tak davam pet hvezdicek. V US se tomu ze srandy rika Gayzolli, protoze tolik subtextu v serialu nebylo od dob Xeny.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Genialni. Miluju Annu Torv. Nemuzu se nabazit a to jsem se na to nechtela divat.

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Puvodne sem se na to nechtela vubec divat, ale nakonec mi to nedalo a jsem hooked. Jen doufam, ze to nebude trvat 6 serii jako v Bones nez si konecne vyznaji lasku. Proste me to bavi a Martha Rodgers je jedna z mych nej postav.

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Ally, ach Ally. Poprve jsem to sledovala ve slovenstine, musela jsem do tohoto serialu vyrust. A samozrejme jsem chtela jako Ally byt americkou pravnickou. Skvely Piskot, skvely Richard, totalne dokonale hlasky, Elaininy vynalezy a Calista jeste nebyla tak silene vychrtla (i kdyz....)

Private Practice

Private Practice (2007)

Kdyz jsem se divala na Chirurgy, tak mi Meredith prisla extremne nesympaticka. Pak prisla Derekova zena, hrozne nesympaticka a "zla" Addison. Okamzite jsem si ji zamilovala a spolecne s ni se prestehovala do slunneho LA. Kde jsme potkali skveleho pediatra Coopera, neurotickou psychiatricku Violet, alernativniho Peta, doktora spravnaka Sama a jeho byvalou zenu Naomi. K tomu pohledni surfar Dell, ktery se chce stat porodni babou a vsemozne pripady, ktere resi lekari v soukrome praxi. Tento serial neni ani tolik o pripadech jako o vztazich a cim vic se tohle dilko z dilny Shondalandu rozjizdi, tim vic se mi libi.

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

Přece jenom můj oblíbený seriál, první seriál věnovaný kompletně jen L tématice. I přes to, že mě neustále štvala Jenny a její psychovize, Ilene Chaiken mě naštvala *SPOILER*smrtí Dany* tak se takové spojení krásných a silných žen (Bette, Helena) jen tak nevidí. K tomu zábavná Leisha a několik nesmrtelných scén (Alice a Dana v sexshopu, jakákoli party v Planet)...i přes divný konec 6. série zatím vrchol toho, co bylo v tomto žánru natočeno.

Dr. House

Dr. House (2004)

Kdo by Grega nemel rad. I kdyz je hnusny, otravny, jizlivy a cynicky. Plus k tomu mega sympaticka Lisa Cuddy a Housuv tym (asi mam nejradsi trinactku a Foremana) plus k tomu skvela bromance Wilsona a House. Klasika