Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (8)

Přátelé

Přátelé (1994)

Musím říct, že lepší sitkom neznám! Je úžasné, že se tenhle seriál udržel na obrazovkách celých deset let! Lidé se podle přátel oblíkali, chovali se jako oni, prostě chtěli být jako oni a to je na tom to nejhezčí, to že seriál tak všechny vzal a zaujmul. Cituji z dokumentu "Ohlédnutí s přáteli" - Když si někdo šel do obchodu koupit značkové ponožky, ale uviděl tam ponožky co na sobě měla v minulém díle Rachel, značkové zahodil a vzal si ty obyčejné. :-) Tenhle seriál se mi snad do srdce zaryl ze všech nejvíc a baví mě pořád. Bohužel všechno má svůj konec a vyjímkou není ani tento seriál. Se slzami v očích jsem sledoval ten poslední díl a nemohl jsem tomu uvěřit. :-(

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po Přátelích je to velmi příjemná změna. Ikdyž je tento seriál v mnohém podobný, je prostě boží! Kdo neuvidí, nepochopí! Barney Stinson: "Nothing suits me like a suit!"

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Prostředí vězení mi přijde pro film opravdu zajímavé a tvůrci tohoto seriálu se mi trefili do noty. Čtyři řady mi přijdou pro seriál tohohle tipu ideální a režie ze seriálu vymačkala co nejvíc. Prison Break mě zaujal hned od začátku už tím, jak je napínavý a to opravdu je! Na druhém místě to pak byl určitě příběh. Plány vězení vytetované na těle geniálního inženýra, který se nechá zavřít za ozbrojenou loupež kvůli svému bratrovi, aby ho dostal ven, se mi prostě líbil! Dále mě zaujali charaktery v podání herců se kterými se v seriálu setkáme. Herecké výkony např.: Roberta Kneppera (T-Baga) byly úžasné a až neuvěřitelně věrohodné. Tento seriál určitě stojí za pozornost a já mu na CSFD dávám zasloužených 5 hvězdiček z 5 možných. :-)