Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Ratatouille (2007) 

S vyvalenýma očima jsem hltala každičkou vteřinu tohohle animáku...Musím se přiznat, že i v mých devatenácti letech si čas od času vzpomenu na tenhle film a chci si ho pustit znovu a znovu, jen abych měla lepší náladu a samořejmě shlídla nádhernou kreslenou Eiffelovku..:) Tenhle animák není ničím přeplácanej a přeplněnej zbytečnostma a ukřičenýma stvořeníma a to je na něm to čeho si cením...Takže proto se ani trochu nestydím za pět hvězdiček!

plakát

Jurský park (1993) 

Mistra Spielberga a jeho dokonalý Jurský park nelze jen tak hodit do minulosti!!..:)

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

vše tady už je k tomuto excelentnímu thrilleru napsáno...vzrušující podívaná s perfektním hereckým obsazením a strhující atmosférou....

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Nevím proč by mě tahle komedie navíc s návalem romantiky neměla vykouzlit alespoň malé pousmání na tváři...?!:)

plakát

Kokain (2001) 

Úžasný herecký výkon Johnnyho Deppa, krásná podívaná na krásnou Penélope Cruz. Vtahující snímek natočen alespoň podle mého laického názoru tak,aby si nikdo nemohl říct,že se tohle nemohlo přeci nikdy stát.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Holt jsem žena a kterákoliv žena řekne že jí alespoň jeden díl nepřiměl ke snění žítí v New Yorku se stylem jako má Carrie a ještě k tomu s takovýma kamarádkama tak to prostě podle mě je někde problém...:)

plakát

Žlutá ponorka (1968) 

nežli se rozhodnete zkouknout tenhle film,musíte nejprve nechat veškerou realitu doma v šuplíku.Potopíte se do parádního fantazírujícího kresleného snímku, ke kterýmu budete vzhlížet buďto jako k největší hovadině co ste kdy viděli a nebo s největším obdivem a údivem:)Musíte brát v úvahu, že ta realita je zastrčená v šuplíku a vy ste posádka po boku s Johnem, Paulem, Georgem a Ringem...mimochodem s posádkou ,pro mě, těch nejvýznamějších muzikantů.....

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Tato sladká romantická komedie s ještě sladší a nenahraditelnou Audrey Hepburn v hlavní roli mě už jako malou holčičku upřímě a neuvěřitelně rozplakala. Nevím, snad slzy od smíchu, možná od dojetí toho děsivě krásného konce. Za tuto roli novodobé, panovačné princezničky, ale hlavně za tu její nenapodobitelnou krásu si doopravdy toho Oscara tahle mladá dáma zasloužila se vší úctou. Audrey byla princezna, která už navždy princeznou zůstane a její úsměv nikdy nevymizí z mé paměti. Na závěr jen můžu říci, že tohle dílo je pro mě dokonalou dokonalostí!

plakát

Šestý smysl (1999) 

Tiky v konečkách prstů,pot,strach,chvění celého těla.Tohle všechno a ještě mnohem víc během tohodle snímku,ke kterému mimochodem vzhlížím jen a jen s velkým respektem.Vynikající od začátku do konce,strašidelný od poloviny až do hrůzostrašného a tak moc nepředvídatelného konce.Skvělé herecké výkony tak malého a tak vylekaného chlapce s tolika trápením,kterého výborně ztvárnil Haley Joel Osment.Nemluvě o bezkonkurenčním podáním Bruce Willise.Pokud se mě kdokoliv zeptá na otázku U kterého filmu jsem se bála,nebudu ani na vteřinu váhat.!

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Je to možná tak trochu zvláštní,ale jakmile vidím že natočený film je od pána jehož jméno je Tim Burton, tak nemůžu dočkavostí dospat až ho uvidím. Už od dob Střihorukého Edwarda se mi vryl do paměti jako ten VELKÝ pán, který ukazuje světu co je to fantazie. Myslím, že se najdou mezi námi i tací, kterým to že se někdo změní v obří modrou borůvku, nebo se natáhne do obřích rozměrů v napínáku nepříjde až tak zvláštní, nýbrž krásně poťouchlé, stejně tak jako Willymu Wonkovi. I přes mou nevrlou alergii na čokoládu, to už jen kvůli tomuhle filmu vydržím a kousek si dám ačkoliv celý zbytek dne strávím drbáním.:)