Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Predátor (1987) 

"Nemám čas krvácet"

plakát

Plán útěku (2013) 

Vysněné spojení z mládí! "Ich suche Gott!"

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Ta hvezdicka je za roli Ashtona Kutchera, neco takoveho se jen tak nevidi...

plakát

2 dny v Paříži (2007) odpad!

Málem jsem se zbláznil. Hlavně z té ženské...

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Málo hlášek, málo nadávek, málo uvěřitelná akce (stihačka), někdy moc natažená (šachta), někdy naopak zbytečně krátká (flexibilní chlápek), z potenciálně dobrého tématu vyždímáno relativně málo. Nojo, trochu mrmlu, ale dokonce jsem si u toho i četl(!), takže mě to asi doopravdy nevzalo. Škoda...

plakát

Krvavý sport (1988) 

"Cože, tys dal Krvavýmu sportu jen 4 hvězdy?!" bum a už bych měl otočku jak vyšitou. Nojo, ale to bylo dávno, teď už Radim možná ani tu otočku neudělá, možná ani vlastně JCVD a ani bysme si neměli kde VHSku pustit. Takže dávám vyměkle 4 hvězdy. BUM!

plakát

JCVD (2008) 

Frank Dux mi tu brečí do kamery, au! Zřejmě mu lstivý Chong Li vhodil opět prášek do očí... Jsem jeden z těch kluků, co měli tvůj plakát nad postelí, tak se dej do kupy, chlape!

plakát

RRRrrrr !!! (2004) odpad!

S tím filmem jsem měl jen jeden problém - nepřišlo mi to vtipný

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Ač nejsem nijak zvlášť příznivcem detektivek v knižní podobě, tak musím uznat, že originál si udržel moji pozornost po celých cca 500 stran, což jsem vůbec nečekal. To stejné mohu říci i o filmové adaptaci. Ve 146ti minutách jsem se dočkal toho hlavního z knihy, takže vůči osekání děje zůstávám bez výhrad - jak dlouhý by film musel být, kdyby byl doslovný? Půl roku? Osazenstvo jsem si při četbě představoval jinak, ale to je asi pochopitelné a jistá plochost postav, oproti knize, je také daní za převod do filmové podoby. Celkově tedy povedená kriminálka.

plakát

Wrestler (2008) 

Mickey Rourke - tenhle chlápek mne chytil za srdce již v Angel Heart a, jak teď zjišťuji, nepustil. Prošel si v životě různými peripetiemi a jeho Randy „The Ram“ Robinson je proto asi tak uvěřitelný, jak je mu ve skutečnosti podobný. Výborný, nesentimentální film, založený především na Rourkeho herectví a jednoduchých filmových prostředcích, které o to spíš nechávají vyznít "reálný" příběh člověka v tak "fake" zábavě, jakou je wrestling.