Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Na vlásku (2010) 

Tak tenhle film jsem si skutečně užil. Poslední dobou jsou všude filmy alá Pixar a Dreamworks, ale tady Disney ukazuje opět své pravé pohádkové kouzlo s nádhernou animací. Opravdu příjemné postavy a ten roztomilý chameleón a kůň Maximus mě neskutečně dostali. Zpívané scény nejsou zbytečně dlouhé a nesnaží se natahovat film. A i když je příběh hodně předvídatelný, zábavně a svižně uplyne bez nudných míst. Od Doby ledové a Shreka 1, jsem si žádnou pohádku (spíš pohádkovou komedii) takhle dobře neužil. Asi půjdu do kina ještě jednou :D

plakát

Temný vesmír (1993) 

Ta jedna hvězdička je za nostalgii (jako malýmu se mi to líbilo, vesmírná příšera...), jinak je to ale krávovina :)

plakát

Smrtící epidemie (1995) 

Tak tenhle film můžu vidět kdykoliv znovu. Skvělé herecké výkony, film nikde nevázne a krásně vtáhne diváka do svého děje. Na téma smrtících virů je hodně filmů, většinou béček, a jsem rád, že to rozhodně není případ Smrtící epidemie.

plakát

Starý páky (2009) 

Mile mě překvapil výběr herců hlavních postav, opravdu si navzájem sednou. Film je zpočátku trošku nuda, ale od scény s následky záměny prášků (která byla naprosto geniální, až mi smíchy vytryskly slzy) film nabere obrátky až do skvělého zakončení. Shrnuto podtrženo příjemná rodinná komedie.

plakát

Virus z ráje (2003) (TV film) 

Plný souhlas s "Campbell", jedna z největších slátanin na téma smrtelného viru jakou jsem kdy viděl.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (1998) 

Film má jen málo hluchých míst a příběh hezky utíká. Animovaná opička (Blawp) se mi moc líbila, jiným ne :) Ovšem závěr mě trochu zklamal (no spíš více) a jak už tu někdo podotkl, byl by to skvělý pilot k seriálu, bohužel není.

plakát

Svatyně (2008) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že jsem fanouškem Amandy Tapping, tak se mi "Svatyně" ani nemůže nelíbit ;-). Nápad je opravdu skvělý (občas takový mix mezi Buffy, Angel, Čarodějky, Underworld,.... ). S vizuálním zpracováním souhlasím asi s názory většiny. Vzhledem k tomu, co všechno je v seriálu vytvořené počítačově, by mohlo prostředí vypadat lépe. Ale zase nadruhou stranu je to oproti většině seriálů určitá změna (pro mě vítaná) :-D

plakát

Schůzka naslepo (1987) 

Myslel jsem, že mě čeká nějaká další průměrná romantická komendie. Ale takouvouhle skvělou ztřešťěnost jsem nečekal. U natáčení se asi museli pořádně vyblbnout. Film skvěle ubíhá a u dvou scén mi vytryskly slzy smíchem. Takže super!

plakát

X-Men: Poslední vzdor (2006) 

Po skvělých prvních dvou dvou dílech jsem se hodně těšil na X-Men: Poslední vzdor. Bohužel, pro mne jedno velké zklamání. Jiný režisér je ve snímku oproti dvěma předchozím znatelně cítit. Třetí a závěrečný díl ztratil na kouzlu X-menů a závěrečná "velkolepá" bitva se také nekoná = horda tupých mutantů se bezhlavě vrhá proti vojákům. Pravda mohlo to dopadnout mnohem hůře, ale podle mě si takovýto závěr série X-menů nezasloužila. Možná až moc kritiky, ale jako završení série :-( PS: Navíc jsem si oblíbil Mystique a celkem mě naštval její stupidní konec (Souhlas s Mahalik) .

plakát

Říše hraček (2007) 

Na tenhle film jsem se celkem těšil. Bohužel nic moc. Potenciál příběhu není vůbec využitý, což je velká škoda. A když jsem čekal, že by to mohl zachránit nějaký hezky udělaný konec, tak opět zklamání. Navíc závěrečné "křeče" (pardon tanec) Natalie P., to se opravdu leckde nevadí. Ale abych jen nekritizoval, Dustin Hoffman se mi líbil a je asitak to jediné, proč se na tento film dívat.