Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Leon

Leon (1994)

Kultovní film je zcela kultovní. Pravda. Reno je super, jeho hlas je charisma, oči jako pejsek a Natalka je neskutečná už v tomhle věku. Spolu tvoří dokonalou dvojici. Byť je to film smutný, je zcela bezkonkurenční. Jak vyvíjející se vztah mezi těma dvěma, tak hnusák slizák v světlým obleku:D Prostě film, zážitek jak se patří.

Vévodkyně

Vévodkyně (2008)

Bože ten Ralph umí být taková svině:D ale to je právě ono!

Červený drak

Červený drak (2002)

Vím, že jsem asi velký barbar, ale Jehňátka ani Hannibala jsem neviděla. Bohužel, bohudík ? Pořád se k tomu nemohu odhodlat. Tudíž nic srovnávat nemusím a můžu tam hodit hned 5 hvězdiček. Trošku mě mrzí, že jsem šla do děje s tím že vím kdo je ono "zlo" a tím sem možná o dost připravila. Ale tomu jsem se vyhnout přece nemohla. U Ralpha mě stejně vždycky mrazí. Tentokrát jsem se ale dívala na Edwarda z úplné jiné strany. Já ho prostě chci vidět jako padoucha. I když byl skvělý.

Narušení

Narušení (1999)

Všichni komentují jak je zastíněná Winona. Ale když ona je tam vážně jenom taková šedá myška, kterou Angelina drtí pod nohama. Vždycky když si vzpomenu na tenhle film, vidím ten zatraceně psycho pohled Jolie. Já bych se tam s ní asi zbláznila:D A mě se tenhle líbí víc než-li Přelet nad kukaččím hnízdem.