Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Dojmy. Odnášel jsem si z kina bezva zážitek, jako už dlouho ne. Pobavil jsem se, zasmál jsem se. a dokonce jsem se i párkrát dojal :-) Pokud pamatuju dobře, Spielberg kdysi řekl, že by kino mělo vyplivnout na chodník lidi plné emocí. Toho se mi měrou vrchovatou dostalo právě tentokrát. :-) Nestává se to až tak často.

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) odpad!

Už asi berou Miloušovi míry na rakev. Takže nutno najít trafiku. A kde jinde hledat než u samotného miloušořiťovleza, který je ze všech vůbec nejvíc, co je nejvíc. Pokud nepočítám pidloočko podivné. Andriod nejapný už si radši pořídil eshop. Co si pořídí kecáček až to panda pustí, nevíme. Ale kdo hledá, najde. Ještě je tu Šlágr TV. MUHEHEHE!!! :-)

plakát

Nebezpečné hry (1998) 

Škoda modrého hodnocení. Podle mého si tento film zaslouží rozhodně víc. Jak tu nejeden přispěvatel píše, není to naštěstí jen o erotických scénách. Dle mého atmosféra filmu je hustá tak, že by se dala krájet a pocity které ve mě film při prvním shlédnutí vyvolal, mi pomáhal následně rozhánět Rowan Atkinson a jeho tenká modrá linie :-). Ačkoliv je přítomna luzná modelína a komik, který sem jakoby nepatří, dle mého soudu je to velmi, opravdu, ale opravdu, velmi kvalitní práce.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Du do kina na comics, že jakože cirgus bude. A byl. Spokojenost. Lepší než to předešlý co si ještě tak vybavuju...Tohle napínavý a odněkud někam. Enem ty záporáci mi přijdou v poslední době jak přes kopírák. I když tenhle na Balroga neměl... Gandalf by si ho asi podal holejma rukama :-)

plakát

Mars útočí! (1996) 

Dle mdlého zde hodnocení soudím, že jde o artový film pro nepočetnou skupinu znalců, scházejících se v zapomenutém klubovém kině, kde se platí lidem za to, že vůbec přijdou na promítání.....

plakát

Volňásky na nevěru (2016) 

Wow, přišla moje chvíle napsat sem komentář jako první. :-) Dalo by se říct, že je to tak trochu o motýlím efektu. Někdo něco plácne a rozjede se sled událostí, které nikdo nečekal a divák se baví. Já jsem se bavil náramně, což mě přimělo dát 5 hvězdiček, i když to asi není objektivní hodnocení, ale vtáhlo mě to a udrželo pozornost až do konce. A smál jsem se pane králi... jako debil :-) Troufám si říct, že v se v tom v druhém plánu skrývalo i drama.

plakát

Dogma (1999) 

"Metatron, vystupuje jako boží hlas. To znamená, že v jakýmkoli případě, kdy nějaký pako tvrdí, že mluvilo s Bohem, tak mluvilo se mnou....... nebo jen samo se sebou."

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Moc dobré. Lidský příběh lidsky podaný. Filmový svět je asi vždy o něco laskavější než ten skutečný, ale tak to má být.

plakát

Život (2017) 

Dávám pět, třeba to skočí do červené :-). A co třeba Věc vzpomněl jí tu někdo? Tenhle (myslím tenhle LIFE) film se mi prostě líbil. No není to extáze úplná. Ale co by člověk chtěl. Ani Scott nedokáže překonat sám sebe... Ten závěr fakt cool :-) A nyní pomalu ale jistě spoileruji..... takže, bude pokračování? Mohlo by :-) Těšil bych se