Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Zpívání v dešti (1952) 

Nechápu, že jsem tento film neviděla už dávno, opravdu obrovský zážitek, klasika nad klasiky. Muzikály nemám moc v oblibě, ale tohle je prostě......prostě klasika :) nádherná hudba, kostýmy, navíc vtipné, neskutečné ve všech ohledech, krásně milé. Nic mě už dlouho takhle nepotěšilo na srdci.

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Fajn humor, výborný nápad, fakt jsem se od začátku bavila, skvělé herecké obsazení. Přišlo mi to celé akorát takové ne úplně dotažené, bohužel ke konci už jsem se začala docela dost nudit. Ale i tak je to pro mě lehce nad průměr. Chtělo to prostě NĚCO víc.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Diamant mezi nekomediálními seriály. Zpočátku jsem se dost zdráhala se shlédnutím prvního dílu, protože sci-fi není zrovna můj top žánr, ale děj vás tak neskutečně rychle pohltí svou poutavostí, že už je pak vaší drogou. Mít čas, nejraději byste nedělali nic jiného než pouštěli jeden díl za druhým. Je to především tím, že se zde prolíná tolik žánrů a scénář je vynikající, navíc je vše doplněno skvěle sedící a dokonalou hudbou. Opravdu senzačně odvedená práce. Já jsem nadšená.

plakát

All She Can (2011) 

Asi jsem od toho čekala víc, tato tématika je mi blízká, první polovina filmu mě bavila, druhá už tolik ne, myslela jsem, že to bude trochu jiné. Navíc ty papírové kotouče :))) v některých částech to moc autentické nebylo

plakát

Drive (2011) 

Ryan ve svojí roli naprosto exelentní, hudba mi přesně ladí do noty..ale celkový dojem na mě tento film moc nezanechal, všechno mi to nějak nejde dohromady, není to můj šálek kávy.

plakát

Americký zločin (2007) 

Dost silný zážitek. Trochu mrazení. Rozhodně by si paní zasloužila podobný trest. Ne si jen v klídku odsedět ve vězení. Co dokáže člověk udělat, nad tím zůstává rozum stát... rozhodně ne film pro slabší povahy, mě osobně utekl jako voda, i když jsem si ho pustila až v nočních hodinách, což pro mě značí jistou dávku kvality a poutavosti. Pro mě jiná možnost než 5* není. Naprosté vtažení do děje, probuzení emocí (což u filmového cynika není lehká práce). Vše, co od skvělého filmu očekávám, se dostavilo.

plakát

Christine (1983) 

Hoooodně slabé zpracování jedné z nejlepších Kingových knih. Od béčka jsem nečekala žádné zázraky, ale toto mě velice zklamalo. Nudný děj, nic co by člověk nějakým způsobem upoutalo, přijde mi to celé strašně odfláknuté. Je to celé spíš jak parodie než věc, která by se dala brát vážně.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nestárnoucí klasika, tento seriál dokoukáte a už je vám moc líto, že je konec a můžete si ho pustit od znova a nebude vás nudit, budete se pořád smát těm stejným nestárnoucím hláškám, které se nikdy neohrajou. Lepší seriál podobného typu už nevznikne.

plakát

Deník Anne Frankové (2001) (TV film) 

Filmy tohoto typu jsou přesně můj šálek kávy. Na pět hvězdiček to není, i když je mě film velice bavil, pořád jako by ale něco scházelo. Další celkem realistická ukázka toho, jak to za války chodilo. Všichni žili ve strachu, proto dělali věci, kterých možná později litovali. Nakonec se malá Anna F. stala slavnou, i když ne za takových okolností, jak by si sama přála.

plakát

Dvojí identita (2009) 

Hrozná nuda, ani jsem celý film nedokoukala, i když jsem se snažila.