Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Myslím si, že Pythoni (ačkoliv nechápu proč) nesednou úplně každému. Mají jakýsi vytříbený styl humoru, britského humoru. Jakmile jim ovšem jednou podlehnete, už vás nepustí a drží si vás svými drzými, nápaditými, absurdními, nečekanými, očekávanými, rychlými, krátkými, dlouhými, šílenými .... skeči, scénkami a příběhy. Originalita mnohdy nezná mezí a právě to dělá Monty Pythony jedny z největších bavičů a herců jaké jsem kdy viděl. Jestli je někdo lepší než Monty Python, nechci o tom vědět.

Futurama

Futurama (1999)

Vesmír. Budoucnost. Fry. Bender. Už aby jsme tu měli ten rok 3000.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Rozhodně jeden z nejlepších "geekovských" seriálů. Seriál krásně ukazuje, jak těžký život, takový geek má, když si chce získat srdce druhého pohlaví, či když musí žít svůj život vedle normálních lidí, kterým trvá vystudovat střední školu 4 roky a první doktorát získat po dvacítce. BAZINGA!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Naprosto srdeční záležitost. Na poslední série již sice nekoukám, ale i díky těm cca prvních 13 sérií co znám, můžu s klidem říct, že si mě Simpsonovi naprosto podmanili a to nejen hláškami, příběhy, čarodějnickými speciály, ale také například skvělým českým dabingem, který mi u Simpsonů jako u jednoho z mála zahraničních filmů/seriálů nevadí. Go Homer!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Má to vše co potřebuji. dodatek po druhé sérii: Po druhé sérii mohu říct, že jsem rád, že mě seriál dovedl ke knižní podobě. Pravděpodobně právě kvůli znalosti knihy jsem si nebyl schopen druhou sérii užít tak jak jsem si užil sérii první.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

R T F M (pro ty co neví, nechť si přečtou manuál)

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Britský humor na nás útočí z 2. světové války a útok je tentokrát silný a je velmi těžké se mu bránit. Vlastně se mu není ani třeba bránit, stačí podlehnout a užívat si šílené příběhy kolem kavárny René, německého Gestapa, německých oficírů, přes britské piloty, všemožné i nemožné druhy odbojů a přes spousty dalších sekt, organizací či jednotlivců, až třeba k francouzskému pošťákovi, který si myslí, že umí mluvit anglicky, nebo to bylo naopak? Bodré podoledne! :-)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Myslel sem si, že Dexter bude TOP a horko těžko ho někdo překoná. I já se mohu, jak se zdá, mýlit.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Kari, kari, indické placky a kari následované Listrovým ležákem, pak ještě britský humor tak jak ho známe a milujeme, vyfešákovaný kocour, dutohlav Rimmer, všeznající všudebil Holly a kapitán mísa a.k.a. Kryton. Víc takových seriálů.

Dexter

Dexter (2006)

Zatím jediný seriál, který si drží úroveň po celou dobu svého vysílání. Všech 5 sérií je naprosto vynikajících a ztěží se u Dextra budeme kdy nudit. Nejslabší serií je pro mě zatím série číslo #3, kde nás nečeká tolik napětí jako v sériích ostatních. Nadruhou stranu je i toto "vydechnutí" příjemnou změnou. I přesto, že ji hodnotím jako nejhorší, není ani zdaleka tak špatná jak by se mohlo zdát, ba naopak je to stále silný nadprůměr. Dexter je příjemnou změnou na poli dnešních seriálových hrdinů a já jen doufám, že pokud bude nadále pokračovat, udrží si svou vysokou úroveň jak tomu bylo do teď. "Tonight is the night."