Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Gregory Peck

Jak zabít ptáčka, The Omen, Moby Dick, nespočet postav ve westernech nebo válečných filmech ale hlavně ve dvou pro mě výjimečných filmech - Velká země a Prázdniny v Římě. Několik nominací na oscara a 1 získaný Oscar za hl. roli ve filmu Jak zabít ptáčka. Se svým uhrančivým pohledem, příjemnou ale výraznou tváří a výborným herectvím pro mě osobně jasně nejlepší herec všech dob.

Cary Grant

Další sympaťák z třicátých až padesátých let. Leopardí žena (bohužel jsem neviděl), Příběh z Filadelfie, Jeho dívka Pátek, Rozruch ve městě, Jezinky a Bezinky, Bishop\'s Wife, Chyťte zloděje, An Affair to Remember (Nezapomenutelná láska), Na sever severozápadní linkou, Šaráda.

Jason Statham

Nekompromisní bijec s tvrďáckým výrazem i hlasem. Navíc tvrdě zamakal na kondici - takový záda, jako předvádí v Kurýrovi 3 nebo Death Race, to bych chtěl taky mít.

Jet Li

S Jetem Li jsem toho viděl fakt hodně a nemíním to tady vypisovat, ani zmiňovat jen některé filmy, protože on ani nemá filmy, které by vynikaly; jakmile se dostane ve filmu do bitkového módu, je vždy na co koukat, je to fakt borec. Závěrečnou asi 15-minutovou scénu z filmu Fist of Legend považuju za nejlepší mlátící scénu ve filmu.

Sean Connery

Prostě pan herec, velké charisma, sympatický úsměv.

Matt Damon

Sympaťák, co umí zahrát jak roztomilého kluka, tak pěknýho tvrďáka, popřípadě oba najednou ;)

Paul Newman

Modrooký frajer. Dlouhé horké léto, Kočka na rozpálené plechové střeše, Hud, Frajer Luke, Butch Cassidy a Sundance Kid, Skleněné peklo a mnoho dalších.

D.B. Sweeney

Cutting Edge (Ledové ostří) a seriál Strange Luck (Podivné náhody). Je mi prostě sympatický, škoda, že nehraje ve více "áčkových filmech".

Arnold Schwarzenegger

Mnoho opravdu významných a nezapomenutelných akčních hrdinů v peckách jako Predátor, Terminátor, Comando, Barbar Conan, Rudá Soňa, Total Recall a mnoho dalších dobrých filmů - 6th Day, Eraser (Likvidátor), Red Heat ... a komedií - Kindergarten Cop (Policajt ze školky), Twins (Dvojčata), Junior, True Lies. A co se týká jeho (ne)herectví - upřímně, který z protagonistů akčních filmů je na tom lépe? A neříkejte mi, že byste našli někoho lepšího do filmů Terminátor nebo Predátor? Je to jediný opravdový a p(P)oslední akční hrdina.

Kevin Spacey

Velmi dobrý herec, definitivně mě přesvědčil až v K-Pax.