Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (237)

plakát

Hostitel (2013) 

4* dávám kvůli knize, která byla podle mého skvělá, film již méně, ale tak z nostalgie....

plakát

Muž z oceli (2013) 

Bez debat nejlepší superman, co byl kdy natočen. Začátek na Kryptonu neměl jedinou chybičku, celý film pěkně utíkal, ale ke konci už mě trochu nebavil závěrečný boj se Zodem. Konečně je Clark Kent sexy chlap, i když se musím přiznat, že Henry Cavill byl nejlepší jako Tudorovec. Ani jsem předtím nekoukala na obsazení, takže mě mile překvapili oba tatínkové - Crowe a Costner, což jsou fešáci taky k pohledání :-). Zajímavý je i scénář, který s klasickým Supermanem, jak ho znám já nemá moc společného a o to to bylo zajímavější.

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Zajímavý námět a zajímavé zpracování, člověk je u toho celkem napjatý, páč v každé z příhod se dozví něco nového a příběh se neustále rozvíjí. Avšak ten americkej konec, to odpustit nemohu....

plakát

Bratři (2009) 

Zajímavé psychologické drama s perfektními hereckými výkony. Jo válka je holt svinstvo pořád a pořád bude. Vzhledem k tomu, že poslední dobou brečím u všeho, ani toto nebyla vyjímka.

plakát

Čtyři v tom (2013) (seriál) 

Pro mne nyní aktuální téma. Maminkám, které jsou na to samy opravdu nezávidím...(i když otěhotnět na prvním rande anebo někde po 2 měsících s Afričanem, tomu zrovna nefandím...)A ta farmářka je taky hustá, v 7. měsíci kydat hnuj a tahat to, no potěš koště. Po shlédnutí seriálu si o to víc budu hýčkat ten poklad, co mám doma - páč on si mě taky hýčká :-)

plakát

Pretty Woman (1990) 

Pretty woman to je klasika, které se jen tak něco nevyrovná, koukat se na to dá pořád a pořád se u toho člověk zasměje a romanticky zasní. Richard Gere a Julia Roberts si náramně sedli a jsou prostě krásný pár.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Letošní asi nejlepší neznámá pohádka, co jsem měla možnost shlédnout o Vánocích. Nechyběl humor, výborní herci a jakýs takýs pohádkový příběh. A Klusáček jako princ byl roztomilý :-).

plakát

Peklo s princeznou (2009) 

Absence jiného programu a mé únavy způsobila, že jsem to musela dokoukat až do konce....Jediné trochu povedené bylo peklo a malý čertíci a jejich svítivé ohnáňky (ne ocasy, páč ocas má každý vůl!!!).

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak LOTR to není, to je jasný. Film byl na mě asi příliš dlouhý, zkrátit a hned by byly 4*. Opět nádherná příroda, Gandalf je Gandalf, jak má být. Velké plus za opět nádherný soundtrack a nálet orlů, jojo, to bylo moc povedený.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Zážitek v kině nepopsatelný - davy vzdychajících dívek kdykoliv se na plátně objeví Jacob (při prvním záběru šly mnohé do mdlob) a občasné povzdychy, když se objeví Edward. Četla jsem všechny díly, chválím film, jelikož se knížce velmi podobá. Opravdu sem se nasmála při scéně, jak se Jacob svléká před Charlim - to bylo k popukání. Velké překvapení se konalo v podobě bojové scény - hustýýýý!!! - to se musím přiznat, že jsem ani nedutala a jen si říkala, tohle ale v knížce nebylo nebo jo?...Ale jinak opět ty romantický třesky plesky - jako že velká světová láska, nikdo nikdy nemiloval nikoho tak moc, že je to navždy atd... Ale, přiznávám bez mučení, bavila sem se a pustím si to znovu:-).