Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (66)

plakát

Amy (2015) 

Tohle mě vzalo.

plakát

Vinyl (2023) (TV film) 

Nebýt tam tak moc velký prostor pro kapelu Mydy, bylo by to na 5 hvězd.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Nechápu zdejší nízké hodnocení. Kdo byl někdy v centrále např. Googlu, tomu muselo zamrazit. Ta podobnost atmosféry a řekněme až „sektářství“ byla za mě dokonalá. Závěr mohl být lepší, ale solidních 90 % si to zaslouží.

plakát

Brimstone (2016) 

Takový potenciál a za mě taková škoda. Krásná kamera, zajímavý námět, ALE... Co bylo za mě špatně: 1) Zbytečně dlouhá stopáž, často nutné pasáže, než se někdo někam došourá apod. Chyba nejen tohoto filmu. Čistá půlhodina se mohla ušetřit při zachování stejné atmosféry. 2) Dějové zvraty v mnoha případech zcela nereálné/velice nepravděpodobné. 3) Kruté až naturální scény za každou cenu na úkor např. právě realističtějšího děje.

plakát

Český žurnál - Reality (2019) (epizoda) 

Malokdy se stane, ze neco pro sve nudne zpracovani nedokoukam, a toto byl ten priklad. Pusobilo to na me jako absolvenstky film na stredni skole. Zvuk hlavne v prostredi hospody k zbliti.

plakát

Černé zrcadlo - Pád střemhlav (2016) (epizoda) 

Za mě nejlepší díl Black Mirror odrážející dnešní dobu a věřím, že i dobře odhadující blízkou budoucnost. 5* pro tuto epizodu je málo :-)

plakát

Velký hack (2019) 

Po přečtení knihy Mindf*ck od toho „týpka s růžovými vlasy“ (Christopher Wylie) mi tento dokument přijde dost slabý, i když pro nezasvěceného diváka asi stále přínosný. Horší je, že průměrný uživatel sociálních sítí těch 114 minut stopáže dokumentu raději obětuje právě sociálním sítím, natož, aby četl knihu. :-/ Hlavní hrdinka Brittany; nechme stranou, že působila dost podivně; dostala na můj vkus extrémně hodně prostoru oproti Christopherovi Wylieovi, který by měl hodně co říct a v médiích a knize taky řekl.

plakát

Svědkové zrady aneb měli jsme se bránit? (2008) (TV film) 

Super téma, ale zpracování průměr. Nejlépe mluvil a mě nejvíc obohatil ten historik. Pán od řopíků se strašně opakoval, ale zápal tam byl no. :-)