Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (74)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Chápu, že je to pohádka... ale Moskva? Vážně tam měli na mapě Moskvu? Ta kupa hnoje v té době nebyla ani kupou hnoje.

plakát

Akira (1988) 

Dost jsem shlédnutí tohoto filmu odkládal a čekal jsem od něj mnohem více.  S postavami se nešlo ztotožnit, byly ploché a několik z nich se mi pletlo. Začátek dost podivný a trvalo skoro hodinu, než se tam začalo dít něco zajímavého co dávalo alespoň trochu smysl… ale i to rychle přešlo. Neskutečně nadhodnocený film, pravděpodobně z důvodu, že je "mysteriózní" a "s hlubokou myšlenkou". Prdlajs, prostě to tu všichni hodnotí stylem: "to nechápu, to asi musí být skvělé".

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Rozjezd to mělo dobrý, ale ve výsledku je z toho jen další tuctová teenage slátanina s tuctovým dějem. Zábavné to je… to ne že ne. Ale to jsou i tlustí lidé padající ze schodů. Hvězda navíc za to, že je většina černých postav záporných.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Koukl jsem na to podruhé a není to tak špatné, jak jsem si pamatoval. Když to srovnám s koncem 8. série, tak je to i dobré :)

plakát

Van Helsing - Série 1 (2016) (série) 

Viděl jsem 4 díly a zatím moc netuším, proč tento seriál znásilnil jméno skvělého filmu. Asi se to ani nedozvím, protože se dále koukat nehodlám. Postavy jsou všechny nesympatické a jednají na základě podivných a těžko uvěřitelných motivů. Zápletky jsou nelogické a celý seriál se spíše vleče, než aby nějak příjemně ubíhal.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Jsem rád, že existuje obrovský výběr starších filmů a seriálů, na které se můžu stále dívat. Vyhnu se tím podobným netflixovským slátaninám.  Mám už po krk obsazování herců podle vzorce, který dodržuje správný mix barev herců a nehledí na vhodnost pro danou roli.

plakát

Hra na oliheň - Jeden šťastný den (2021) (epizoda) 

Naprosto zbytečný díl a celé to jen domr*al. Jestli to po pár dílech šlo se seriálem z kopce, takto toto byl závěrečný skok do propasti.  Nezbývá než doufat, že nebudou chtít natáčet pokračování.

plakát

Hra na oliheň - Červená, zelená (2021) (epizoda) 

Nabité akcí, střelbou a propracovanými záběry na poslední okamžiky lidských životů. Krásný kontrast prostředí jak z hrátek s klaunem Kostkáčkem a surové střelby do lidí.