Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Prázdniny v Římě

Prázdniny v Římě (1953)

Tohle je prostě klasika.Audrey Hepburn a Gregory Peck si zde opravdu sedli.Film je krásně dojemný a romantický,a potěšil mě i závěr,kde si filmaři pro jednou odpustili klasický happyend,takže mě závěřečná scéna tiskové konference opravdu dojala k slzám.

Svět podle Prota

Svět podle Prota (2001)

Úžasný film, ani nevím, jestli víc psychologický, nebo sci-fi...každopádně konkrétně pro mě byl spíše psychologický. Kevin Spacey tu neskutečně zazářil. Film má pro mě všech pět* i díky konci.

Hon na Šakala

Hon na Šakala (1997)

Mě tento film zaujal o mnoho víc, než Šakal s Brucem Willisem a Richardem Gerem. Scénáristicky velmi povedený, včetně konce. Herecké výkony taky dobré, včetně hlavní roleAidana Quinna.

Kouzelná romance

Kouzelná romance (2007)

Krásná pohádka, pěkné písničky a ůžasní herci (včetně veverky).

Roztomilý člověk

Roztomilý člověk (1941)

Komedie,která opravdu nemá chybu.Dokážu se u toho zasmát,i když to uvidím posté.Samozřejmě na tom mají kromě scénáře největší zásluhu hlavní představitelé Oldřich Nový a Nataša Gollová.Nejraději mám tu část,kde se Viktor Bláha s Poldou setkají.

Jako vejce vejci

Jako vejce vejci (1996)

Úžasná střeštěná komedie,u které mám vyloženě záchvaty smíchu. Michael Keaton se čtyrrole zhostil dokonale.Dvojka spíš takový klasický "chlap",ktrerého nejvíc baví jeho práce,trojka je takový domácí typ, a čtyřka...:-D holt,klony se nemají dělat z kopie...to jeho"čau Steeeve" mě vždycky dostalo.Nebo když olizoval tu pizzu...A scéna,kdy Doug odjede,a všichni poruší pravidlo číslo jedna....nezapomenutelná :-D :-D

Francouzský polibek

Francouzský polibek (1995)

Pro mě jedna z nejhezčích romantických komedií. I když je film americký, tak se jim nějakým způsobem podařilo zachytit atmosféru Francie. Film je romatický, vtipný, dojemný a chytil mě za srdce. Pro mě asi nejhezčí film s Meg Ryan.

Vášeň a cit

Vášeň a cit (2007)

Ano, není tak oblíbený a tak dobře hodnocený jako Pýcha a předsudek, ale mě se prostě líbí víc. Ale pokud bych tyto dva filmy opravdu měla srovnávat, tak jako pro mě největší nedostatek Pýchy a Předsudku vidím představitele pana Darcyho herce Matthewa Macfadyena. Jako pan Darcy se mi totiž nelíbil a nezaujal mě. Zato James McAvoy mě zde zaujal mnohem víc. Ani proti Anne Hattaway nemám výhrady.

Klik - život na dálkové ovládání

Klik - život na dálkové ovládání (2006)

Adam Sandler je dobrý komediant a tento film s ním mám opravdu nejraději. Film mě rozesmál i dojmul k slzám a to dokonce v několika pasážích. Zamyšlení je sice prvoplánové, ale to mi vůbec nevadí.