Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (55)

plakát

Hodně štěstí, Charlie (2010) (seriál) 

Opravdu nechápu...je asi vidět, že různí lidé, různý vkus...Já se teda u toho pokaždé neskutečně bavím. A nejen já, klidně se na to podíváme celá rodina. Jsem ráda, že jde ještě dneska natočit vkusný sitcom.

plakát

Lemonade Mouth (2011) (TV film) 

I když to je film pro náctileté z produkce Disney, tak podle mě byl jeden z těch opravdu lepších. Líbil se mi ten pozitivní duch celého filmu, a myšlenka, jak je důležité za něco bojovat.

plakát

Pán much (1990) 

Nevím, jak bych hodnotila, kdybych nečetla knihu, ale podle mě ve filmu některé věci zbytečně předělali, a větší část filmu působí bohužel až trochu nutně, myslím, že to šlo natočit minimálně s mnohem větším napětím a atmosférou, kterou jsem postrádala. Kromě jiného jsem taky nepochopila, proč tam tvůrci nacpali toho spolustroskotaného dospěláka. Možná ještě zkusím zkouknout verzi z roku 1963.

plakát

Srdce v Atlantidě (2001) 

Kdo četl knihu, ten podle mě nemůže dát víc. Dobrý tah bylo obsazení Anthonyho Hopkinse, i když jsem si Teda Brautigana představovala jinak. Bohužel i tak oproti knížce byl pro mě film zklamáním.

plakát

Nad námi svítá (1952) 

Škoda toho nízkého hodnocení jen kvůli komunistické agitce. Mě se to náhodou líbilo. Hlavní myšlenka byla přeci o týmové spolupráci a o tom, mít svou práci rád a dělat jí dobře.

plakát

Vévodkyně (2008) 

Podle ukázek jsem byla na film natěšená. Kostýmy a výprava vypadaly slibně, a k tomu Raplh Finnes. Nemůžu říct, že to bylo vyloženě špatné, jen jsem prostě čekala víc. Takže dávám jednu hvězdu za Ralpha, jednu za hudbu, jednu za příběh, ale ta je s odřenýma ušima...

plakát

Velký Joe (1998) 

Nechápu to nízké hodnocení a cynické komentáře. Mně se ten film moc líbil a dojal mě. Měl svůj příběh a svoje poselství.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Ve svém žánru průměrná komedie, přijde mi, že z tématu mohli vytěžit mnohem víc. A popravdě mi to přišlo odfláknuté i po té stránce navození atmosféry roku 1989.

plakát

Ve stínu (2012) 

Tak tomu se říká kvalitně provedená práce. Atmosféra 50.let se vydařila, příběh byl propracovaný, herecké výkony výborné, Hlavně bych zdůraznila Trojana, Soňu Norisovou a Sebastiana Kocha. Poselství film u rozhodně nevidím nijak přímočaré a ani jediné, dá se toho rozhodně najít víc.. A zaujal mě i hudební doprovod.

plakát

Rande s celebritou (2004) 

Pokud bych byla náctiletá, pak bych asi z filmu jásala. Je tam spousta hezkých tvářiček, spousta obrovských klišé a nepřekvapilo mě tam vůbec nic. I přesto to považuji za koukatelné.