Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

OUTsideři (2014) 

Konečně, konečně, konečně! Konečně jsem se dočkal Roberta Sheehana! A, že to čekání stálo za to! Od seriálu Misfits svůj talent rozhodně neztratil, ba dokonce naopak - ještě ho rozvinul. Naprosto dokonale svoji roli zahrál. Teď k filmu samotnému - další příklad toho, že ne každá nemoc či porucha se musí vidět jen z té špatné stránky. Možná dokonce škoda, že to Wells nepojal jen jako komedii, protože Tourettův syndrom v podání Roberta Sheehana je naprosto dokonalý. Opravdu škoda, že se to řadí i do drama a jsou tu i občas ty slabší chvilky, kdy se nad touto poruchou zhlíží jako nad velkou lidskou překážkou. S tím na jednu stranou souhlasím, ale na druhou jsem proto, aby se prdel dělala ze všeho!! Vždyť jak se říká - Smích lečí. Tak proč se nesmát i Tourettovu syndromu?

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Tohle je skvost nad skvost. Bezkonkurenčně nejlepší film s černobílé kinematografie..

plakát

Go Goa Gone (2013) 

Klobouk dolů před Indy. Nikdy bych nevěřil, že jsou schopni natočit něco takového. Herecké výkony skvělé. Hlášky jak by smetl. Žádná nudná pasáž, svižné tempo. Příběh možná ohraný, ale kdo naposledy vymyslel se zombies nějaký nový námět. Určitě stojí za zhlédnutí a zajišťuji vám, že se zasmějete..

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dvě nebo tři hvězdy. Nakonec dávám 2, protože všechny ty pády a zásahy by přežil snad jen Terminátor....a Rambo!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Kdo nezná žlutou rodinku, jako by nežil..

plakát

Krvavé žně (2004) odpad!

Lituji, že jsem kvůli takové slátanině strašil až dlouho do noci..

plakát

Cesta do pekel (2010) odpad!

I jako komedie sračka. Takže totální sračka..

plakát

Velkej biják (2007) 

Nehorázná blbost to je, ale já se u ní smál..