Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Dala bych více, ale vzhledem k poslední scéně, kterou fakt nevychytali (padání z vrtulníku) dávám pouze tři

plakát

Antikrist (2009) 

Neuvěřitelný, šílený, psycho, pobuřující, těžký a odvážný... Ale už asi nikdy více...

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Tenhle film musí člověk obdivovat nebo nesnášet. Pro někoho patlanina všeho možného se zbytečným rozsáhlým dějem a žádným smyslem, pro někoho něco zvláštního a nepopsatelného od začátku do konce. Již v prvních minutách jsem se ztrácela a hltala každé slovo, každý obraz, každou další scénu. Až do samého konce člověk neví, co je skutečnost a co ne. Tíha rozhodnutí leckdy spočine na každém z nás, tenhle filmový skvost nám ukazuje, jak rozhodnutí (ne)může ovlivnit celý život. FENOMENÁLNÍ!!!

plakát

Černá labuť (2010) 

Jedno velké ohromující překvapení

plakát

Pink Floyd: The Wall (1982) 

Jedním slovem: DOKONALOST!!! Písničky Pink Floyd jsou dokonalé a nezaměnitelné samy o sobě, ale v tomhle podání mají úplně jinou atmosféru. Grafika a animace jsou naprsoto nadčasové, průlomové a byli inspirací pro další projekty. Podání atmosféry doby je reálné až běhá mráz po zádech! Člověk prostě zůstane sedět s otevřenou pusou, bez hnutí a naprosto ohromen. Eperiment který je naprosto ohromující. Ještě jednou: DOKONALOST!

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

jediná telenovela, na kterou se dalo koukat a člověk se i pobavil.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Docela zklamání. Nenávaznost na předchozí 3 díly by se ještě zkousnout dala, ale tak jako tak je film jakoby nedodělaný, uspěchaný a o ničem. I když Hugh je opravdu kus pěkného chlapa, nezachrání to nic. Můj náhled na film asi jěště umocnilo to, že verze na kterou jsem koukala, měla nedodělané počítačové efekty a byly vidět i provázky, na kterých herci visí atd atd. Asi se vrátím k předchozím třem dílům.

plakát

Na dotek (2004) 

Snímek, který vás svou "na oko" chladností a surovostí připoutá k židli a nedovolí odejít až do konce. Je spoustu filmů na téma láska, nevěra, důvěra, zrada a lži, ale tohle je předčí propracovanými dialogy a výbornými hereckými výkony. Skoky v čase, podkreslení hudbou a jakoby odtažitost vše jen skvěle dotvářejí. Kdo něco podobného zažil, nepřestane po shlédnutí přemýšlet a uvažovat...

plakát

Once (2007) 

Zajímavý, prostý, krásný, neobyčejný, zvláštní, smutný, zarážející, plný emocí a prostě pln protikladů... Když se člověk vžije do jejich rolí, asi není ani jiného konce... Písně jen podtrhují emocionální náladu, která filmem panuje, a daří se jim to více než báječně... Úžasná ukázka toho, jak film, který není pln počítačových efektů, s nejdražšími možnými herci, prehlcen zabíjením či činy přitaženými za vlasy, může mít smysl a něco člověku dát... i když třeba jen chvilku zamyšlení...