Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Naprosto geniální seriál se skvělými herci a postavami propletenějšími než obyvatelé Městečka Twin Peaks. Naprostá seriálová špička v každém směru. No a samotný 2díl končící seriál byl pro mě jednoduše nejlepším televizním zážitkem vůbec. Tohle mohou pomlouvat jen absolutní ignoranti...

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Bezkonkurenčně nejlepší komediální seriál. Na co jiného se můžete dívat znovu a znovu a znovu aniž by to ztratilo své kouzlo a geniálnost.

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Už dlouho mě nic tak nevtáhlo do děje jako teď - Six feet under. Nejzajímavější na tom je, že bych se nedokázal ztotožnit se žádnou z postav, protože všichni zde mají tolik chyb a špatných vlastností, že to prostě nejde. Přes to přeze všechno z nich nemůžu spustit oči a bezmezně jim fandím. Ať tak či onak, pojem Rodinná večeře dostává úplně nový rozměr...

Přátelé

Přátelé (1994)

Rozhodně nejlepší dětem přístupný Sitcom, který kdy spatřil světlo světa.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Ke SG se dá těžko něco napsat. Čistá srdcová záležitost a ať si kdo chce co chce říká, od Teal'cova "In deed" přes všechny O'neillovi kecy je to parádní.

Co člověk dokáže přežít

Co člověk dokáže přežít (2004)

S každou řadou lepší. Navíc je Les Stroud sympatický člověk, a když dělá něco, co by možná u někoho jiného vypadalo lacině nebo nuceně, u něj to působí opravdově. Navíc pokud je opravdu všude SÁM, tak je to jednoduše bomba a je to borec. Já bych se z toho pos*al a věřte mi, že vy taky. Jenom aby bylo jasno, ostatní pořady o přežití (Bear gryls, Dual Survival...), jsou doslova skupinová záležitost, kde jsou hlavní aktéři obklopení velkým štábem, proto si tu "samotu" tolik cením a pro mě nedokonalost záběrů tím způsobená nepůsobí jako mínus, ale jako plus.

It's Always Sunny in Philadelphia

It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

Není nad asociální alkoholiky bez špetky zodpovědnosti... Kdybych někdy vytvořil seriál, bylo by to něco takovýho. Geniální!

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Nejlepší směsice obrovského množství šíleně zábavných postav...