Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (111)

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Scénáristický propadák. Postavy se chovají nelogicky a mají prapodivné motivace. První řada nasadila laťku příliš vysoko, druhá už měla díry v příběhu, ale pořád tam bylo to kouzlo světu Westworld, které se ve třetí úplně vytratilo. Evan Rachel je ženský kuuus. Asi hlavní důvod, proč jsem třetí řadu vůbec dokoukal.

plakát

Vládci chaosu (2018) 

Asi nejlepší vážný film o metale, který není dokumentem.

plakát

Norimberský proces (1961) 

Kdyby ten film trval asi tak o hodinu méně a scény s Marlene Dietrich, která tam byla asi jenom proto, aby o ten film byl zájem, byly vystřižené, šlo by o hodně povedený a silný film.

plakát

Sowon (2013) 

Kdyby to bylo více detektivní a thriller, tak by to určitě bylo lepší. Takhle to hrálo jen na city a úplně mi ten film neuspokojil. Škoda.

plakát

Arizona (2018) 

Nakonec pouze tři hvězdy, ikdyž to mělo dobře našlápnutý, tak ke konci už tomu docházel dech a napětí.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Deadpool je prostě opět cool. Film se nebere vážně a dělá si legraci ze světa Marvel. Proto se mohu plně oddat eRkové zábavě a povedeným vtípkům. Se Strážci Galaxie jediná Marvelovka u které se necítím trapně.

plakát

Amadeus (1984) 

Ještě dlouho mi bude v uších znít Mozartůch úchylný smích. I přes dlouhou stopáž je konfrontace Mozart vs. Salieri zábavná.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) odpad!

Joker Jared Leta se směje úplně stejně jako jeho postava starce ve filmu Mr.Nobody. Vždycky, když se zasmál, tak jsem si na to vzpomněl. Hnus!

plakát

Ponorka (1981) 

Nebýt výborného soundtracku, tak by ten film nebyl ani zpoloviny tak dobrý.