Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Ďábel nosí Pradu

Ďábel nosí Pradu (2006)

Nejlepší z nejlepších!!! Můj nejoblíbenější film. Mohl bych se na něj dívat každý den a pořád mě bude bavit! Vynikající herecké obsazení, skvělý děj, úžasné prostředí! Jedním slovem GRANDIÓZNÍ film! *****

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Tento film jsem ohodnotil plně, čili plným počtem hvězdiček. Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Napínavý a nevyspytatelný děj, hlavně, když jsou v akci mutanti. Perfektně se zde prolínají prvky hororu, drama, sci-fi a romantiky. Jsem nadšen a tleskám panu režisérovi!

Andělé a démoni

Andělé a démoni (2009)

Poutavý děj, skvělé herecké výkony, nečekaný konec. V průběhu filmu musí člověk přemýšlet, aby pochopil, oč vlastně ve filmu jde, ale na závěr jsou jeho doměnky vyvráceny, protože se dozví, jak to vše bylo...Tento film je jasným důkazem, jak televize ovlivňuje lidské myšlení. Dávám plný počet *

S tebou mě baví svět

S tebou mě baví svět (1982)

Česká klasika! Tento film zbožňuju...lepší herecké obsazení už snad být nemohlo!!!

Dokaž to!

Dokaž to! (2008)

Ano, tohle je taky jeden z mých oblíbených filmů :))

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Tomuto filmu dávám 5 hvězdiček a to z jednoho prostého důvodu - Texty písní, přesně vystihují děj filmu; hvězdné a perfektně zvolené herecké obsazení a nazávěr bych chtěl pochválit prostředí, ve kterém se film natáčel. Dokonale jsem se vžil do děje filmu a po celou dobu jsem si broukal melodie písniček. Bravo!!!

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Tenhle film jsem viděl už asi 5x a pokaždé jsem ho sledoval s otevřenou pusou a "husí kůží". Tohle veledílo je opravdu perla mezi filmy!

Varieté

Varieté (2010)

Úžasná hudba, úžasné taneční kreace, úžasné herecké obsazení! Famózní záležitost! Z Christinina zpěvu mi naskakuje husí kůže. Sexy tance tanečnic polichotí pánskému oku a dámy si mohou vzít patřičnou inspiraci. Tento film se umístil v mém žebříčku řekněme v TOP 10. I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!