Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Daddy's home.. Trefa přímo do srdce. Do mého. "Matka", jak seriálu přezdívám, je nejlepší seriál, který jsem měl čest spatřit. Každý druhý tady píše, že kvalita jde s každou další sezónou dolů a já nemůžu souhlasit. Začal jsem mít rád nejen děj, ale i herce a to natolik, že když vyjde nový díl, cítím se, jako bych se vracel k rodině. Nedílnou součástí dlouhých večerů, kdy čekám na nový díl je sledování všech možných "behind the scenes" a "bloopers". Co zabírá asi nejvíce času jsou rozhovory v různých talkshow s jednotlivými herci (např Late Night Show") a já se na ně můžu dívat do nekonečna. A Neil? Kapitola sama pro sebe. Zklamáním pro mne bývá, když se herec chová jinak, než postava, kterou hraje, což je samozřejmě jasné, protože je to herec z povolání. Když jsem viděl první interview s Neilem, srdce mi poskočilo. On je skoro stejný jako Barney, aaaaaa! Takže teď už kromě jeho interviews čtu i jeho blog a twitter. Přiznávám, žeru How I Met Your Mother! 5* na věky věků.

Trabantem Jižní Amerikou

Trabantem Jižní Amerikou (2014)

Absolutně fantastické provedení, není to nucené, skvěle zachycená atmosféra, zážitky, krajina. Závidím chlapcům, ačkoliv bych raději byl německý důchodce v obřím čtyřlitrovém teréňáku.

Temný případ

Temný případ (2014)

Konečně detektivní seriál dle mého gusta. Úžasně vybraní herci, příběh, který není zbytečně přeplácaný a hlavně tempo, jakým seriál ubíhá. Ani rychlé, ani pomalé, věci prostě přicházejí v ty pravé okamžiky. O kameře netřeba mluvit. Luv it!