Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

Oh můj bože. Takhle splácaný a uměle napojovaný příběh jsem už dlouho neviděl. Po první sérii určitě nebudu pokračovat dál, vlastně mě vůbec nezajímá, co se bude dít.

plakát

Westworld - Akane No Mai (2018) (epizoda) 

Tenhle díl pro mě přesně vystihuje tenhle typ seriálů. Zatímco první série alespoň někam směřovala, tady se už jen plácáme na místě a vymýšlíme hovadiny, abychom z toho vytřískali co nejvíc epizod do co nejvíc sérií. Ty logické kixy už jsou jen třešničkou na dortu.

plakát

matka! (2017) 

Dlouho jsem na žádný film neslyšel tolik kontroverzních názorů. Budu muset ještě dlouho zjišťovat, co všechno tím vlastně chtěl režisér říci, ale není to vlastně to, co bychom od filmu měli očekávat, namísto jednorázové zábavy, kterou si za pár dní nebudeme pamatovat?

plakát

Transformers 3 (2011) odpad!

Po shlédnutí jsem se rozmýšlel, co se mi na filmu vlastně líbilo. Efekty - to už tady bylo dvakrát. Příběh - to by to muselo nějaký mít. Nová modelka - ale no tak. Pár vtípků - jo... to by šlo. Ale za neustálé vymlacování peněz z lidí tím, že všechno uděláme ještě masovější a ještě nabubřelejší a američtější, dávám odpad.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Připadal jsem si, jako kdyby mě na začátku hodili do Bradavického rychlíku a odejít mě nechali až těsně před závěrečnými titulky. Kdybych nečetl knížku, asi by mi toho docela dost ušlo... není to špatné, ale není to ono.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Inu... efekty pěkné, to ano. Ale jinak? Nevěřil jsem skoro žádnému rozhodnutí postav v celém filmu. Připomíná mi to filmy podle Rosamundy Pilcherové - na oko krásné... ale když se nad tím člověk zamyslí, tak totální hloupost. Ale je škoda, že neobsadili guvernéra Arnolda... pupkáč by se vyjímal mnohem víc :)

plakát

Deset minut života (2005) 

Hrozná hloupost... teoreticky se z nápadu dalo něco vytěžit, ale tohle určitě není nejlepší možnost, jak to mohlo dopadnout.

plakát

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 

Knížku jsem četl před docela dost léty a tak si ji už moc nepamatuju. Co si ale pamatuju je, jaky ve mě zanechala pocit a ten byl perfektní a všem jsem ji doporučoval. To stejné udělám i s tímto filmem. Ať už jde o skvělou hudbu, animaci, která je prostě .... nejperfektnější ( perfektní prostě nestačí, pořád nechápu, jak ji vlastně udělali ), nebo o příběh, který vyšel z pera Neila Gaimana a tudíž je u něj kvalita zaručena, jde o skvělou pohádku, která je pro všechny, ale ne pro děti. Myslím, že by z ní asi pár nocí neměly zrovna příjemné spaní. Ale každopádně, doporučuju!!

plakát

Yes Man (2008) 

Dobrý film se zajímavou pointou, ve kterém ale pořád vidím kus nevyužitého potenciálu.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

V průběhu filmu jsem sice nad mým celkovým dojmem docela dost kolísal, ale nakonec mě Ben Affleck přesvědčil - tohle prostě opravdu mám rád. Perfektní film.