Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Klasika. To snad ani popis nepotřebuje. Je to prostě americká žlutá rodinka. A to bohatě stačí.

Frasier

Frasier (1993)

Bomba seriál. Myslím, že taková rodina se někde v USA najde. Obvyčejní lidé versus smetánka v Seattli. Zprvu jsem tomu humoru moc nepřicházela na chuť, ale po první sérii jsem se na seriálu stala závislou. Zdravá dávka humoru pro každý den. Ale musím se přiznat, že jsem navyklá na slovenský dabing, který je podle mě brilantní a originální se mi už vůbec nelíbí. A ten český je jedna velá chyba.

Black Books

Black Books (2000)

Suchý anglický humor, kterému se spíše nezasmějete než zasmějete. Ale po pár dílech si zvyknete a všem těm vtipům příjdete na chuť. Škoda, že je tak málo dílů, protože to je doopravdy seriál, který zbožňuji a dívala bych se na něj furt.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Ze začátku pro mě nepochopitelný humor, ani titulky jsem nestíhala moc číst, ale postupem času se z toho stala má závislost. Inteligentní a komické. Lepší kombinace neexistuje.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Pamatuji se, jak ho kdysi dávno, jak jsem byla malá, dávali pozdě v noci na ČT 2 a od té doby, když už jsem chytla rozum, jsem ho sledovala pořád. Svým způsobem je to někdy postavené na hlavu, ale i tak směji. :)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Občas v tom vidím samu sebe, jelikož taky studuji IT, ale musím se přiznat, že mám kolikrát záchvaty nekontrolovatelného smíchu. Někdy ty jejich hlášky a to uvažování hraničí s debilitou, ale je hlavní, že to lidi rozesměje :)

Přátelé

Přátelé (1994)

Kultovní seriál, který nepotřebuje popis. Zná ho každý a každý ho má rád.

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Také si ho pamatuji z ČT 2 a vždycky jsem se na něj ráda koukala. Pro mě je to další inteligentní zábava, která neurazí.