Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (80)

plakát

Greyhound (2020) 

Trochu zapomenutá část druhé světové války. Příběh je jednoduše stavěný, ale o žádnou složitou zápletku film ani neusiluje. Chce zobrazit hrůzy, strach a nejistotu, kterou musely posádky konvojů prožívat a to se snímku podařilo velice dobře. Třeba se tedy jednou dočkáme dalších snímků z pohledu i ostatních neprávem opomíjených hrdinů, například posádek strategických bombardérů.

plakát

Předzvěsti (2023) (seriál) odpad!

Řekněte mi prosím, že tohle byla jen trapná parodie … SPOILER ALETR: Bílý heterosexuální muži, kteří zbohatli na vykořisťování planety a etnických (ne)menšin, to dostanou nandáno od uvědomělých feministických (non-caucasian) aktivistek a vypasených mrožů (Kdo fakt tuhle absurdní scénu vymyslel??). Trapné dialogy, nechutné a průhledné rasistické stereotypy. Nemluvě o nepřeberném množství pokrytectví, které se objevuje i dnes u všech zelených bolševických mozků.  Globální oteplování si zaslouží určitě daleko věcnější, na míle inteligentnější a hodnověrnější debatu než tenhle eko-alarmistický zpolitizovaný brak.

plakát

Trol (2022) 

Tak takovouhle trapárnu jsem teda už dlouho nezažil. Námět King Konga je evidentní a to bych ani nijak nevyčítal, budiž. Provedení je bohužel věc druhá. V druhé půlce začne člověk opravdu trpět a konci už se ze zoufalosti jenom směje. SPOILER ALERT: Být generálem v CIC a zjistit, že mi někdo z mých lidí před nosem úmyslně a cíleně sabotuje operaci za “válečného stavu” a ohrožuje tím tak životy i majetek za miliardy, tak ho bez váhání na místě zastřelím.

plakát

Ženy v běhu (2019) odpad!

Podle hodnocení většiny ostatních lidí soudím, že viděli nejspíš jiný film. Ubohost a trapnost, nudný a předvídatelný děj, nucené “fórky” proti kterým je i Kameňák Vykoupení z věznice Shawshank.

plakát

Mladý Karl Marx (2017) 

Jako životopisný film dobré. Avšak nějaký kritický komentář vůči ideologii, která měla na svědomí desítky miliónů životů, tam autoři dát mohli. To by však v západní Evropě nesměli být tím liberálně-levičáckým marasmem už prorostlý.

plakát

Pasažéři (2016) 

Hlavní zápletka celkem jednoduchá. Za co však dostává film ode mě plný počet hvězd, je za vizuální stránku. Futuristický design lodě a interiéru a nádherné pohledy do obrovského prostoru vesmíru v kontrastu s lidskou nicotou. Takhle pěkně téma snad žádný jiný film nezpracoval. 89%

plakát

Bony a klid (1987) 

Z důvodu naprosto příšerný hudby, která se neustále opakuje, je to po nějaký době téměř nesledovatelný. Kdo mi tu pitomou "don´t do it" někdy ještě pustí, přísaham, že ho uškrtim bonama.

plakát

Město 44 (2014) 

Skvěle vypadající film, kterej ale úplně zkazí přílišná surovost a nechutnost. Chápu, že zobrazuje válku, ale měl bych mít chuť to dokoukat a ne spíš jít zvracet.

plakát

Zabíjení po česku (2010) (TV film) odpad!

Doporučuju nejdříve přečíst "Zabíjení po německu". Proti Němcům sme byli velký amatéři.