Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

V životě jsem zažila pár smutných okamžiků - loučení po gymplu, smrt morčete, ztrátu peněženky - ale tou nehorší bylo skončení Četnických humoresek. Byl to Moskalyk, který dal našemu národu Trojana, jehož herectví bylo do té chvíle spíš předmětem fantaskních diskuzí, tedy herce nemajícího v dnešní době žádnou konkurenci a jednou se po něm bude v Dejvicích jmenovat divadlo. A byl to Moskalyk, který probudil v divácíích díky Humoreskám touhu poznat první republiku taky trochu z jiné stránky, a byl to Moskalyk, který vlastně proslavil Brno a brněnské skvělé herce. Humoresky jsou geninální jednou hrozně prostou věcí - jsou veselé i vážné zároveň, nic nezlehčují a přesto jsou vtipné. A když slyším ty nepopsatelné tóny Kurzovy typické hudby, tak si vzpomenu na Béďu, jak vyskočil z letadla a zpečetil si tak ten svůj osud. Jedno je jasné - k tomuhle se pokračování nikdy nenapíše.

Sherlock

Sherlock (2010)

Hlavní představitel byl geniální stejně jako celý seriál. Btw k prvnímu dílu druhé série - báječná Irene Adler! jak to mezi ní a Sherlockem funguje jim může Downy s McAdams jen závidět (Scandal in Belgravia - 120%)

Tři králové

Tři králové (1998)

Kromě toho, že to je vynikající seriál, jehož jedinou nevýhodou je evidentní nedostatek peněz na jeho realizaci, je to také případ nejlepší role Vladimíra Javorského. Škoda, že ho většina zná jen z Baronů, protože jeho ztvárnění Morávka bylo exkluzivní!!!

Super drbna

Super drbna (2007)

Ano, je to tak. GG je moje 13. komnata, můj kostlivec ve skříni, moje srdeční záležitost. Tenhle seriál mě provázel celou vejškou a patří ke kolorytu mého kolejního života. Nekriticky ho miluju, až je mi to občas trapné. Ale! divíte se mi, když tam Blair se Serenou nosí ty nejhezčí hadry, mají nejhezčí vlasy, a to všechno se odehrává v New Yorku? Navíc jsem touto seriálovou degenerací dospěla k ideálu mužské krásy - Chucku Bassovi, kterýžto parchant a lotr je tou nejromantičtější duší pod sluncem. Konec výlevů, trocha reálu na konec - má to své mouchy a je jasné, že GG lze jen milovat či nenávidět, já v tom mám ale jasno.