Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (532)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Snad jen druhá půlka filmu to kazí. Ta první exceluje. Ta druhá je již nezajímavá a téměř nudná tuctovka.

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Náhled na těžkooděnce, kteří si musí poradit jak v aktivní policejní činnosti, tak ve svém soukromí. Není to nic sportovního, takže nečekejte fotbalové zápasy, ale jen rvačky a možná i trochu pomsty. Souboje mezi výtržníky a policejními jednotkami jsou na denním pořádku, jak v práci, tak mimo ní.

plakát

Aein (2005) 

Jak moc je krásné být, cítit se volný. Krásný příběh o dvou lidech, kteří se na nic nevážou a prožijí spolu den a noc. Na konci jsem trnul, jestli zatáhne za tu kliku a otevře dveře u auta. Milence, řadím hodně vysoko, i když na tento žánr si musím ještě trochu zvyknout. 8/10

plakát

Alpha Dog (2006) 

Pro mě nezáživné. Nebavilo mě pořád dokola posloichat ty "sprosté" výlevy. Ten film asi do sebe něco má, ale mě to nenadchlo. Určitě bych našel několik lepších filmů ve stejném žánru a dokonce možná i v podobné věci. Prostě Alpha Dog, už si asi nepustím.

plakát

Altoobi : riteon too beiseu (2012) 

Vždyť je to super film o stíhačkách, který dokáže vyvolat jak radostné, tak smutné emoce v divákovi. Určitě jsem takových filmů neviděl hodně, jestli vůbec nějaký, ale zachutnal mně a dostal mě jak pojetím, tak leteckými bitvami. Rainův výkon byl slušný, ale tady to nebyl vůbec o hercích že?

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Jestli jste na to šli do kina, pak jste ztratili dvě hodiny času. Čekal jsem od toho více. Čekal jsem, že film dostane nějaký nový impulz, nebo něco, co tomu dodá šťávu, ale mýlil jsem se. Nedostal jsem možná ani polovinu toho, co jsem čekal. Garfield nebyl sice tak špatný Spider-man, ale ve srovnání s Tobey Maguirem nemá nárok. 4/10

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Film vás poklidným plynulým tempem provede do svého zdárného konce po vrnícího kocourka. Asi jeden z nejzajímavějších filmů co jsem prozatím viděl. Zvláštní, ale originální styl. Dá se říci, že se dají klást samé klady a skoro vůbec žádné zápory. Velice klidné. 8,5/10

plakát

Američtí bohové - Série 1 (2017) (série) 

Zpočátku, jsem do seriálu American Gods, šel kvůli seriálovému zpestření, vůči jiným seriálům, které mají například přestávku. A první díly, mi nepřišly, nějak zajímavé. Postupně jsem se do toho dostal a jsem zvědavý, na druhou řadu. Kdo má rád něco netradičního, nějaké zpestření, něco zvláštního a neobvyklého, zabrouzdal bych sem. :) Uvidíme, jestli druhá série vygraduje, jako osmý díl, té první.

plakát

Andělský podíl (2012) 

Kdo čeká komedii, která bude hodně vtipná a budete si myslet, jak se budete smát, tak rozhodně Andělský podíl o tomhle není. Téměř neznámí herci se ukázali v dobrém světle. Kdo si nic nebude od Angels Share slibovat, tak dělá jen dobře, protože tohle není žádné velké představení. Je to vlastně zajímavé, nic převratného se tam neděje, ale i tak se nenudíte. Je to něco jako chůze, když jdete po ulici a přemýšlíte nad něčím, taky nevnímáte nudu, jen prostě jdete. Mé hodnocení v sobě neskrývá negativismus, ale ani optimismus. Možná až typický styl pana režiséra, že by?

plakát

Annapolis (2006) 

Tohle je to pravé ořechové! Bavilo mě to od začátku do konce a nemohl jsem najít jedinou skulinku tohoto velkolepého díla, ve kterém James zazářil, jako malá hvězdička na tmavě modré až černé noční obloze. Určitě si na tom někdo najde své mouchy ale já to nebyl. Začneme na stavící se lodi, pokračujeme dodatečným přijetím na akademii a potom začne tvrdý výcvik. Ten chlapec tak trochu umí box. Je to velice skromný film, a to tomu možná dodává tu " správnou notu " . 4,5*.