Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (53)

plakát

13 minut (2021) (TV film) 

Záměrné vzbuzování pocitů viny, jasné vytyčení toho, co je dobře a co je špatně, přístup psycholožky, za který by před sto lety možná dostala i nějaký ten diplom na zeď, vítejte v systému, ve kterém je radost žít.

plakát

Pražské léto 1965 (1965) 

Poutavý dokument, který mi svou atmosférou trochu připomínal raná Formanova díla. V dokumentu je zachycena i nadějná, tehdy sedmnáctiletá, běžkyně Hana Trejbalová, která o pouhý rok později zemřela na následky státem organizovaného dopingu.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Nejsympatičtější představitel Poirota. Působil přirozeně a uvěřitelně.

plakát

Mělčiny (2016) 

Film sám o sobě by si možná zasloužil 4 hvězdy, ale kvůli trochu přihlouplému konci, který v sále vzbudil doslova smích než úlevu, zůstanu někde na středu. Hezky vystupňované napětí, věrný bílý roztomilý přítel "Pátek", žralok, co nevypadal jako atrapa, trefná hudba doprovázející surfařské rejdění. To všechno tvořilo kompaktní celek, který udržel pozornost. Jen bych měl ještě jednu výtku, zakažte Američanům mluvit španělsky :-)

plakát

Polednice (2016) 

Dvě hvězdy a to za kameru a hudbu. Děj byl velmi slabý, dialogy neuvěřitelné, spousta nelogičností.

plakát

Krásno (2014) 

Nuda, nuda, nuda, vtip, nuda, vtip, nuda, nuda, nuda, toporné dialogy, trocha filozofování, bum bác. Zaplaťpánbůh konec.

plakát

Signál (2012) 

Nezajímavé, nudné, zbytečné.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Trochu je pro mě překvapením prozatím poměrně vysoké hodnocení (aktuálně 71%). Na začátku jsem se divil, jestli to myslí vážně, pak jsem se smiřoval s tím, že to vážně asi myslí, a na závěr už nemělo moc cenu se s něčím smiřovat nebo se něčemu divit. Dávám dvě hvězdy, a to za hudbu a za všechny scény, ve kterých nebyl R.Krajčo, kterých ve filmu bohužel bylo pomálu :-(

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Jediná hezká věc na tomhle "filmu" je počasí.