Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

V Bruggách

V Bruggách (2008)

Tohle je prostě nejlepší černá komedie jakou jsem kdy viděl. Můžu na to koukat pořád dokola a stejně dostanu dříve či později záchvat smíchu. Je tu dokonale sehraná hlavní dvojice, kde starší rád poznává nové památky a celkově se vyžívá v kultuře a kráse belgického města a ten druhý je totálně zoufalý ze zapadákova, do kterého se dostal a nějaké památky jsou mu přinejmenším tam, kde slunce nesvítí. Dohromady tyto téměř dva protiklady vytvářejí tak komické situace, až to není možné. A ne jenom oni. Jejich boss je snad ještě lepší. Příkladový cholerik, který se s ničím a nikým.... vy víte... A s nejlepšími hláškami z filmů za posledních pár let. Prostě a jednoduše dokonalost sama.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Problém nových filmů je především ten, že nedokážou na první pohled zaujmout, většinou to začíná jako něco, co jsem už několikrát viděl, a stěží mě něco takového dokáže vtáhnout do děje a donutit film dokoukat bez přerušení. Wolf of Wall Street je něco, co už tady hodně dlouho nebylo, co mě dokázalo vtáhnout do děje už po úvodní scéně tak moc, že jsem absolutně přestal řešit, co jsem za nezodpovědného chuje, když koukám na tříhodinový film a další den ráno mám zkoušku. 3 hodiny toho nejlepšího, co se kdy ve filmech vyskytlo, o čem v klidu mohu říct, že je kvalitou srovnatelné s Forrest Gumpem. Masterpiece...

23

23 (2007)

Tak tohle je ten prokletý film, ze kterého už nejspíš mám doživotní paranoiu. Ty čísla jsou prostě všude kam se kouknu, ze začátku jsem se smál, ale nyní to už začíná být vážné (ne, že bych se tomu furt nesmál). Skvěle Jimem Carreym zahraný a jedinečný mysteriózní thriller, na který po zkouknutí jen tak někdo nezapomene.

Rozsudek smrti

Rozsudek smrti (2007)

To, co se z počátku zdálo jako běžný thriller, mě po chvíli doslova pohltilo snad úplně vším, co zde bylo k vidění a do závěrečných titulků mě ani o trochu nenechalo na pokoji. Stručně a jednoduše - jedná se o jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy měl tu možnost vidět.

Skandály ze života zvířat

Skandály ze života zvířat (2008)

To bylo něco opravdu nečekaného. Jsem moc rád, že jsem u Strange Wilderness neřídil hodnocením. Veškerá ta trapnost a totální demence mě prostě nenechaly se ani na okamžik nesmát. Jsem fakt rád, že patřím k té menšině, které tento druh humoru připadá nehorázně vtipný. Je mi docela líto většiny lidí, která to odmítne už jenom kvůli tomu, že to je nereálná zhovadilost a nemají nejmenší tušení, že je to tak myšleno schválně. Já se takhle už pořádnou dobu u komedie nebavil a na tohle nejspíš nikdy nezapomenu. Jasné místo v TOP 10, protože mě snad žádný film ještě nikdy takhle a tolikrát nedokázal smíchy rozbrečet.