Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Po mě vůbec nejlepší scifi seriál.Viděl jsem všechny díly a ne jednou.A musím říct že i když uběhlo hodně času co se natočil poslední díl tak já na původní SG1 nikdy nezapomenu.Nejradši jsem měl původní tým, ne že by mě pozdější díly nebavily ale dost mi to vadilo bez Jacka O'Neilla.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Skvělé pokračování uspěšné série. Sice bylo pár dílů které bych přeskočil ale i tak mě to někdy bavilovíce než SG.

Na lodi

Na lodi (2011)

Docela příjemný španělský seriál, hodnotím po prvním díle plným počtem. Uvidím jak se to bude vyvíjet dál, ze začátku je to takové akční a dobrodružné, doufám ale, že se to bude vyvíjít spíš k scifi. Trochu doufám, že to budou takoví ztracení ale na lodi.

Grimm

Grimm (2011)

Celkem povedený scifi seriál, který se mi ze začátku docela líbí. Řekl bych, že v mnohém kopírují Supernatural, to by mi zase tak nevadilo, takových seriálů pro mě nebude nikdy dost. Jen mám trochu obavu, že se to postupem času vyvine v něco beztvarého a jednotvárného. Jednu nebo dvě série se to dá udržet ale jak dlouho asi může tvůrcům stačit kopírovat klasické pohádky, budou muset vymyslet něco dalšího, nějakou hlavní dějovou linii. Počítám, že se bude jednat o záchranu celého světa nebo něco podobného a to by mohl být kámen úrazu. Takže uvidíme.

Terra Nova

Terra Nova (2011)

Super seriál. Vylepšený Jurský park říznutý notnou dávkou scifi (cestování v čase). Hodnotím zatím plným počtem po zhlédnutí úvodního dílu a musím říct, že už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Konečně pořádný seriál z dinosaury. Doufám jenom, že to po čase neupadne do stereotypu a nebo to nebude překombinované nepřeberným množstvím kravin. Buď tam bude neuvěřitelné množství citových výlevů a nebo tam bude jedna nevysvětlená záhada za druhou. Má to k tomu nakročeno. Kvůli tomu samému jsem přestal sledovat LOST.