Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené herečky (7)

Anne Hathaway

Krásná, okouzlující, jedna z nejlepších současných mladých hereček, miluju snad každou její roli. Osobitost, která z Anne vyzařuje, způsob, jakým dělá z role skutečnou postavu... Dokáže do filmu vnést všechny emoce, které její postava prožívá, jako by to bylo skutečné. A ačkoliv to je podstata herectví, ne všem to dokážu opravdu uvěřit. Anne věřím všechno, každý pohyb. Kromě toho si umí vybrat výborné filmy, i když mnohé jsou tady hodnoceny jako průměr i hůř, ale podle mě si vybírá kvalitní role, na které se vydržím dívat pořád a pořád. Navíc na svůj věk se dokázala dostat vysoko, spolupracuje s těmi nejlepšími a ocenění, která má na kontě, jen potvrzují její kvalitní herecké výkony. 

Jennifer Lawrence

Osobitá mladá herečka, na jejíž herecké výkony je radost pohledět. V herectví je spíše nováček a už sbírá jednu cenu za druhou. Na kontě má několik velice kvalitních filmů, v Do morku kosti je naprosto neuvěřitelná. Většina lidí si myslí, že nebýt Hunger games a puberťáků, které tahle sympaťanda okouzlila, neštěkl by po ní pes. To je ovšem úplná blbost, když vezmeme v úvahu, kolik výborných rolí má za sebou. Hunger games ji sice proslavili i mezi těmi, kteří o ní do té doby neměli ani páru, ale já bych tedy ani tuto trilogii (nebo chcete-li tetralogii) nezahazovala. Má to myšlenku, má to sílu a hodně dobře to funguje. A v roli Katniss Everdeen odvedla Jennifer kus výborné práce. Navíc její kousavý humor a bezprostřednost, to, jak si dokáže dělat legraci sama ze sebe, mě na ní fascinuje. 

Reese Witherspoon

Dokonalá Pravá blondýnka je mou prvotinou s Reese, ale rozhodně to nebyla jediná role, v níž mě okouzlila. Dnes už je jednou z těch, podle kterých si filmy vybírám.

Jessica Alba

Jess mám ráda, podle mě je výborná herečka, navíc krásná a charismatická. Bohužel nemá na kontě příliš nadprůměrných rolí. Přesto se velice ráda podívám na jakoukoliv novinku, protože tahle herečka v sobě něco má.

Tereza Ramba

Vyzařuje z ní něco, co diváka nenechá bez povšimnutí. Charismatická, talentovaná, příjemná, krásná, mladá...česká herečka!

Eliška Balzerová

Tato herečka mě velice zaujala v roli "babičky" v Ženách v pokušení a od té doby si jí více všímám. Ovšem poté, co jsem ji viděla v Jihočeském divadle ve hře Můj báječný rozvod jsem si ji zamilovala. Svým nadhledem a kousavým humorem mě okouzlila.