Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Všechno už bylo řečeno:) Pro mě dokonalý film, dokonalá hudba, režie, herecké výkony...a ty emoce! Doporučuji povině pouštět na základních školách, svět by byl rázem čistější...:D

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Kdo neviděl, nepochopí. Krásný, křehký, poetický až pohádkový film plný dobré nálady, který je doplněný o jeden z nejkrásnějších filmových soundtracků. Krásné záběry Paříže. Kolikrát jsem použila slovo „krásné“? :) Amélii podle mě prostě nejde nemilovat :)

Uvnitř tančím

Uvnitř tančím (2004)

Film přemýšlející o tom, zdali je možné žít plnohodnotný život i když vám osud zrovna nepřeje. Nevím, jestli moje hodnocení a celkový pohled na film neovlivnila skutečnost, že můj vlastní otec je těžký invalida, kterého se celý život snažím pochopit. Tenhle film mě chytil a nepustil, pomohl mi zas kousek víc pochopit to, co se lidem s podobným postižením honí hlavou…To, že celý film silně míří na emoce, mi nevadilo. Spíš naopak-nechala jsem se unést. A ve finále místo toho abych si po skončení pobrečela někde v rohu, jsem se vydala „zapařit“ si do společnosti. Protože každý den stojí za to žít. Tenhle film stojí za to vidět.

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Prostě jsem si to pustila jen tak z nudy....a zůstala ohromená :) A zůstanu napořád ! Film se stal mou srdeční záležitostí :)