Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Perfektní, vtipný, zábavný film s bezvadnýma efektama. Režisér velmi příjemně překvapil. Ze všech dílů nejpohodovější a nejlepší zážitek. Skvělé 3D v IMAXu. Postavy jsou zábavné vtipné a zajímavé. Už se těším, jak se podívám znovu. Perfektní hudba...co víc si přát?

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Perfektní sci-fi s velice zajímavou myšlenkou. Jak by svět vypadal, kdyby místo peněz jsme si získávali čas pro žití..ano někdo žije ze dne na den z hodiny na hodinu a někdo má tisíciletí k dobru. Tato pro mě netradiční sci-fi, ve které i Justin předvedl dobrý herecký výkon, mě bavila celou dobu. Není v ní ani chvíle kdybyste se nudili. Svět je rozdělen na časové zóny, kde v nejchudších částech lidé umírají na ulici a naopak ti nejbohatší v kasínu zahazují tisíciletí života. Chudý Justin bojující o svůj život se setká se s bohatou Amandou a společně se krásně doplňují.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Perfektní ztvárnění knižní předlohy. Keira a Matthew zahráli své role skvěle a ostatní herci taky předvedli skvělé výkony. Perfektní hudba, která doprovází nádhernou malebnou krajinu s krásnými záběry kamery. Inteligentní a zajímavé dialogy, které mě nadchly. Jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla. Velice ráda se k němu vracím. Doporučuji všem, kdo mají rádi zajímavé a inteligentní filmy s hloubkou.

plakát

Beznadějný trouba (2011) 

Paul zde hraje svoji typickou roli hodného sympaťáka. V tomhle filmu je to ale vytaženo až do absurdna. Tento dobrák je prostě velký trouba, který každému řekne co nemá a zamotává se neustále do problému ostatních i svých.Film je velice zábavný a příjemný. Paula si prostě každý musí zamilovat a celou dobu mu fandit, aby všechno nakonec dobře dopadlo.

plakát

Velký dar (2017) 

Moc pěkný a zajímavý film s originálním scénářem. Malá geniální holčička Vám přiroste velice rychle k srdci. Výborné výkony herců a jsem velice ráda, že jsem po dlouhé době viděla, tak dobrý film. Tento film dokazuje, že v jednoduchosti je síla..Režisér netlačí na pilu a vše do sebe perfektně zapadá a krásně plyne. Chladnou matku nebudete mít rádi už od začátku, za to příjemný strejda Chris si Vás získá velice rychle.