Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(120)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (59)

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Parádní policejní seriál plný příjemných, uvěřitelných a okulahodících postav, které dávají pocit, že to v L.A není úplně tak růžové jak se zdá. Naštěstí jednotka prima hodných poldů, v čele s nejstarším zelenáčem, chrání město před všemožným zločinem. Nathan Fillion je borec a ostatní mu skvěle sekundují. Scénaristcky je každý díl parádní. Neopakující se. Napínavý a překvapivý. Rozhodně doporučuji! ()

kunytopresto 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že mi  Nathan Fillon po konci seriálu Castle na zabití (2009) bude chybět, ale vrátil se a dokonce se seriál nese v trochu podobném duchu, kde se snaží jakožto starší člověk, bez zkušeností z ozbrojených složek, stát se policistou. U LAPD to však není žádná sranda, ale Zelenáč Nathan si vede jako zkušený mazák a postupem času se stává jakýmsi středobodem celého oddělení. V seriálu je mnoho hlavních postav a víceméně všechny jsou sympatické a dobře zahrané. Třetí série nám bohužel zmodrala, ale podle mě vůbec není důvod a já doufám, že se dočkáme ještě pár sezon. ()

Reklama

Wotan 

všechny recenze uživatele

Nápad hodit 40-ti letýho holuba do policejní mašinérie v LA rozhodně stojí za to. Co už ale značně pokulhává je provedení. Je to čistě můj pocit, ale uplně každej mě přišel jako Mirek Dušín. Všechno končí nakonec dobře a všichni jsou nejlepší kámoši. Pachatelé se moc nevzpírají a zatčení jsou v pohodě (Srovnání třeba s Southland). Některé epizody jsou hodně přitažený za vlasy. Celkově průměrná soap opera. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Castle trochu jinak - jenom Fillon je pořád stejnej. Nešikovnej a užvaněnej Méďa Béďa, kterýmu věřím tak akorát to, že je opravdu takový trdlo, jak vypadá. Večerníček pro Američany středního věku; kteří nevědí, co maj sami se sebou dělat. Mimochodem - bezmezný obdiv k Fillonovi a jeho topornému rádoby vtipnému herectví je mi fakt záhadou. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... hmm ... fakt ... s dalšími díly jen soap opera ... ze začátku vtipné a absurdní ... Od druhé série jen trapné ... jen vlažně místy vtipné ... však Nathan F. nadmíru sympatický, Mellisa Ounýl krásná k sežrání, jako bonus ještě víc sexy Ali Farter ... a další sympatické postavy velmi hezky zahrané ... tím jsem odpouštěl celkově debilní a místy už spíš nudné dějství ... na zabití času ok ... ()

Galerie (3 237)

Zajímavosti (27)

  • Ve chvíli, kdy doráží vozidlo Lucy Chen (Mellisa Oneil) a Angely Lopez (Alyssa Diaz) k prvnímu případu, lze vidět, že v autě sedí dva úplně jiní lidé. Avšak v následující scéně se objeví opět Lucy a Angela. (Pito126)
  • Tento díl je věnován Annie Wersching, která v roce 2023 zemřela a která v seriálu ztvárnila postavu Rosalind Dyer. (padouchrap)

Reklama

Reklama