Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Zkrátka a dobře, je to pro mě dokonalý film. Tahání vás do světa nekonečných možností, poukazuje jak změna minulosti ovlivní jeho i ostatní kolem něj, tím se snaží o změnu budoucnosti, která kolikrát nedopadla podle jeho představ. Ashton Kutcher odvedl překvapivě velmi dobrou práci. Velice působivý film !

96 hodin

96 hodin (2008)

Akce začíná téměř v okamžiku, kdy film začíná. Tento film se zabývá velmi důležitou otázkou obchodu s lidmi, to je skutečný problém v globálním měřítku. Také hodnoty v životě, jako je láska je důležitější než peníze. Působilo to na mě věrohodně!

RocknRolla

RocknRolla (2008)

Viděl jsem to poprvé pobavil jsem se skvěle. Viděl jsem to po druhé, po třetí, pobavil jsem se ještě více. Prvních patnáct až dvacet minut je možná trochu matoucích, ale postupně jsem se do toho dostával a užil jsem to náramně. Nutno také dodat, že soundtrack, který film po celou dobu doprovázel, neměl chybu. Navíc mě hodně potěšilo celkové obsazení herců ...

Miluj mě, prosím

Miluj mě, prosím (2004)

Francouzský originál tohoto filmu jsem neviděl, takže to nemohu nějak porovnat, ale co vím jistě, že se americká verze Wicker Parku zařadila k mým oblíbeným filmům. Přesvědčivý příběh, i přesvědčivě zahrané. Film byl hodně matoucí, ale po druhém shlédnutí věci byli jasnější. Takže doporučuji se na to podívat i víc krát. Zvukový doprovod od Cliffa Martineze byl úžasný.