Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Zkrátka a jednoduše úžasná záležitost. Podle mě zatím nejlepší Tarantinovo film. Zbožňuju jeho metodu prolínání dějů. Takhle musíte vydržet u filmu až do konce, aby jste pořádně pochopili co se tam vlastně stalo. Tento film už jsem viděl minimálně 8x a ještě pořád mě neomrzel. Černý humor v gangsterském světě, prostě paráda!

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Další povedený kousek od pana Tarantina. Opět točený jeho zvláštním stylem ( používání někoika jazyků atp.) Tarantino si vybral poměrně velké sousto a prostě a jednoduše předělal konec druhé světové války - podle mě se mu to docela povedlo. Skvělý herecký výkon předvedl Brad Pitt v roli charismatického plukovíka Aldo Raina. Velice povedené dílo! .... This movie will give you something that you can't take off

Zběsilý útěk

Zběsilý útěk (2006)

Skvělý film odehrávající se během jedné noci napínavý od začátku až do konce. Někoho by možná mohlo urazit to, kolikrát tam bylo použito slovo "fuck". Já si ale myslím, že to k tomu patří a že se jedná o hodně povedený snímek. Velmi dobře natočené.

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Dobré sci-fi se hledá poměrně těžko. Tenhle snímek bych rozhodně na dobré sci-fi označil. Cestování v čase je jedna z mých oblíbených věcí, v tomhle filmu je to umožněno scela unikátním způsobem. Kauzalita je svině...

Spáči

Spáči (1996)

Pomsta čtyř dospělých mužů dozorcům z polepšovny za to, co jim provedli v mládí. Všechny je postupně odstraní a Brad Pitt v roli právníka je ze všeho dostane. Na začátku příběhu jsou herci vyobrazeni jako děti v gangsterské čtvrti. Popisuje to náročných život chudých dět v Hells kitchen. Do konce příběhu všichni zhřeší a to včetně kněze, na jehož svědectví postaví jejich právník svůj případ.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Co k tomu říct?.... Mladý Al Pacino v roli gangstera Tonyho Montany. Během celého filmu jsem se nenudil ani minutu. Film postupně gradoval až dospěl do velmi povedeného vyvrcholení na závěr.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Velkolepé dílo o nevinném muži poslaným do věznice. Nechtěl tam strávit život a tak si několik let kopal cestu ven geologickým kladívkem. Parádní film! .... nevím co ještě dodat

Ďáblův advokát

Ďáblův advokát (1997)

Další povedený kousek s Al Pacinem v jedné z hlavních rolí. Povedený scénář zvláště v částech, které se odehrávají v soudní síňi - promyšlené argumenty Keanu Reavse, který zahrál nic netušícího advokáta na jedničku. Rozuzlení na konci filmu je špičkové!

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Nejlepší krimi thriler všech dob! Parádní herecké výkony, výborný scénář, prostě super! Dr. Hannibal - podle mě nejslavnější character Anthonyho Hopkinse.

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Hodně zajímavý film s parádním zvratem na konci. Rozhodně jsem nečekal, že to takhle skončí... Keaton always said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him." Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze".