Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Na učňáku mi přezdívali Marge, v prvním zaměstnání Homer. Moje dcera vidí Homera a říká "Táta!" Je třeba psát, proč Simpsonovi miluju?

Profesionálové

Profesionálové (1977)

I po těch letech je to top kriminálka. Ta buddy chemie mezi Bodiem, Doylem a Cowleym je neskutečná.

Pán času

Pán času (2005)

První série vynikající. Eccleston opravdu mimózní, Billie Piper sympaticky praštěná. Sci-fi se tu potkává s typicky briským humorem, občas zabíhá do hororu. Opravdu drsný je dvojdíl z druhé světové, otázka "Jsi moje máma?" mi až doteď strach nenaháněla. Výborný seriál. Druhá série. Doktor poněkud slabší, chybí mi Ecclestoneův maniakální škleb. Příběhy jsou ale silnější - Dívka v krbu, Vzestup kyberlidí, Soudný den.....finálové rozloučení s Bilie Piper jsme obrečeli.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nesmrtelný kult. Tolik hlášek v jednom seriálu najdete jen málokde. U od prvního dílu a Kocourova zvolání "Jé, faldík!" jsem se do Trpaslíka zamiloval. A vyzdvihnout musím i skvělý dabing, mám ho ještě raději než originál. A coby fanouška tvrdé hudby mně dostala i přítomnost poloviny Carcass, kteří s mladým Listerem v čele odehráli jeho hit Om :-)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Hlavně první série naprostý masakr. Začátek dílu, kde hrají WoW to totálně rozsekala "I am the Swordmaster!" No a Sheldon....

SpongeBob v kalhotách

SpongeBob v kalhotách (1999)

Hranice mezi demencí a genialitou je občas nepostřehnutelná...původní nutkání ke zvracení se mění ve fascinaci bizarním světem a ještě bizarnějšími postavami a situacemi. Oheň na dně oceánu, pavučiny na podmořském hřbitově, šílená veverka ve skafandru, samotný Spongebob...

Suterén

Suterén (2013)

Plný počet bodů. Po neskutečné smršti hlášek a vtipů na konci čtvrtého dílu nemohu jinak. A pak mně do kolen poslalo podepisování listiny v parní lázni. Mansfield je borec, jen by mně zajímalo, jaké doutníky kouří, že se jich tak lehkovážně zbavuje...velikostí vypadají na Toro nebo Churchill, to bych plebsu rozhdně neházel. Tenhle sitcom se povedl, obsazení je mimořádně sympatické. Škoda že to má tak málo dílů.

2 $ocky

2 $ocky (2011)

Vynikající sitcom, nemůžu si pomoct, ale tohle mi obrovsky sedlo. Parádní fórky, občas se divím že to vysílají před desátou hodinou. Kuchař Oleg vede, jeho vstupy jsou krátké, ale mají sílu bouracího kladiva "Jídlo pro stůl deset, dvanáct a šedesát devět!" A Kat Denning je úžasná, prostě k pomilování :-) Ha, nová nejlepší hláška: Caroline: "Co mám dělat když se dusí?" Oleg: "Já pár cenťáků povytáhnu." :-))))

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Na tohle se dá koukat pořád. Jednoznačně nejlepší český seriál, současná tvorba Chalupářům nesahá ani po kotníky.