Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Ray (2004) 

výborný film, skvělá hudba, efekty ... vzalo mě to, mohu jen doporučit

plakát

Kytice z tisíce a jedné noci (1974) 

určitě se hodí do zlatého fondu kinematografie. Je to prostě Pasolini, trošku pro otrlé jedince, klubáky :-). Kdo viděl "Dekameron", tak tento film je trochu silnější odvar. U mě hodnocení 95%.

plakát

Vše o orgasmu (2004) 

na mě to udělalo dojem, celkem i poučné :o) ja nemůžu jinak než za 4*

plakát

Krajina střelců (2003) 

Návrat jak má být. Westerny moc nemusím, ale tenhle je nádherný. Pěkný příběh, obsazení, exteriéry, akce. Opravud se mi to moc líbilo.

plakát

Shrek 2 (2004) 

Výborný, výborný, výborný. Doufam, že se dočkáme i třetího pokračování. Moc jsem se u celého fulmu nasmál. Oslík s koucourem prostě úžasný. Moc se mi líbíla ta závěrečná scéna, jak byla krásně podbarvena hudbou.

plakát

Pán velryb (2002) 

k tomutu filmu jiz snad bylo vse receno, jinak jsem pri tomto filmu a hudbe krasne relaxoval a to uz jsem dlouho nezazil

plakát

Tak to chodí (2003) 

Jedná se o takový rodinný film Douglasů. Nejvíc na mě zapůsobil Kirk Douglas a častu zhulený Cameron Douglas. Celkem jsem se i pobavil, třeba když dělali pokus o vikingský pohřeb (vyslali podpálenou lodičku na jezero).

plakát

Snowboardista (2003) 

souhlasím s tím, že scénář se moc nepovedl, ale za to ty exteriéry byly pěkný společně s výkony kaskadérů na boardech

plakát

Fanfán Tulipán (2003) 

Jedná se o nový remake filmu z roku 19xx. Vůbec nevím proč, ale opět průměrné hodnocení filmových serveru se mě celkem líbilo. Rozhodně mu nedám 40% jako ostatní. Sice jsem neviděl ten původní film, ale obsazení tohoto filmu bylo pro mě překvapením. Ženské role byly obsazeny půvabnými herečkami jako i samotná Adeliane v podání Penelope Cruizové. Pěkné byly i šermířské souboje hlavního hrdiny Fanfána. I Fanfánovi gagy mě dokázaly rozesmát :-). Je to takový oddychoví film.