Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

možná nejlepší film vůbec. Výborné herecké výkony, výborný scénář a režie, chytrý humor.

Nepohodlný

Nepohodlný (2005)

Nepohodlný není žádný akční trhák ani romantický slaďák, tudíž je pro mnohé lidi v mém (tedy pubertálním) věku dost nárčnou látkou. Film se postupně a pomalu dostává k velkolepému rozuzlení, vše je tak akorát, nic se nepřehání. Nepohodlný jsem šla sledovat stím, že i kdyby to měla být ta největší blbost na světě, ještě pořád se můžu kochat hereckými výkony Rachel Weizs a Ralpha Fiennese- ti opět nesklamali. Vůbec se netají faktem, že bez nich by te film byl trochu v jiné kategorii. Neřekla bych, že film vyloženě táhnou, jelikož sám film o sobě je velice zajímavý, rozodně v něm však nejvíce excelují. Dle měho názru výborné drama se skvělým obsazením. Zhlédnout rozhodně doporučuji.

Počátek

Počátek (2010)

Film, který mě skutečně potěšil. Já, jakožto antifaninka sci-fi jsem si od počátku mnoho neslibovala, ale musím uznat, že to bylo skutečně dobré. Výborná Zimmerova hudba, výborný scénář a výborné ženské postavy v podání Ellen Page a Marion Cottilard.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Film, který mě dojal. Někdo tomu říká americký velkokýč, já bych to raději nazvala hodně silným filmem. Zvlášť bych chtěla vyzdvihnout Duncena za geniální herecký výkon. Plný počet, beze sporu *****

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Když se pustíte Terapii láskou, už v prvních deseti minutách musíte pochopit, že se jedná o něco výjimečné. Dobrá, možná dvaceti, protože to nastoupí i bezkonkurenční Jennifer Lawrence. Bradleyho se přiznám, moc nemusím, ale klobouk dolu před tím, co tady předvedl. O Jennifer jsem nezapochybovala ani na chvíli, ona je skutečně geniální, je to přímo herecká balada. A čím je vlastně film s kýčovitým názvem "Terapie lásko" tak výjimečný? Je to nepředvídatelné, můžete hádat celý film, co že se vlastně stane, jak se to celé vyvine, ale neuhodnete. Je to film, který vás vytrhne z přítomnosti a v neposlední řadě lidi mají rádi magory, idioty, blázny, cvoky...protože každý se občas v hloubi duše chce, nebo již zachoval jako uprchlík z ústavu. Pět hvězdiček a dávám do top deseti. Určitě stojí za to vidět. ----s odstupem času musím říct, že víc než můžu i Bradleyho Coopera, jen už není kam jít výš s hodnocením.