Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Takové krásné pohlazení po duši. Film pojednávající o nevšedním přátelstvím dvou úplně odlišných lidí. K tomu super soundtrack, Drissovi vtípky, humor a máme tu skvělou komedii s chvilkami vážnosti. Film je inspirován skutečným příběhem. Takže všem doporučuji.

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. V té době ještě perfektní Shyamalan, odvedl sakra dobrou práci. Celý film jsem byl napjatý a dokonce se i bál. Malej klučina zahrál s Willisem naprosto skvěle. Vážně, snad nejlepší film co jsem viděl. Nejlepší bylo ale finále..čuměl jsem jako puk a nemohl jsem tomu uvěřit, Kdyby to šlo, dal bych 6*

Avengers

Avengers (2012)

Tak tuhle comicsovou lahůdku vážně zbožňuju. Je plná mých oblíbených herců a superhrdinů. Další věc, která se mi líbí je, že každý hrdina si drží svůj charakter, který si přinesl z filmu, ve kterém hrál samostatně, proto ty rozbroje asi v polovině filmu. Nadupaný akční sci-fi, plný skvělých efektů a technologií. Já byl nadmíru spokojen.

Kokain

Kokain (2001)

Tak tahle role Johnnymu fakt sedla! Vynikající životopisný film popisující obchodování a život George Junga. Vůbec nevim co bych tomuhle filmu mohl vytknout, je to parádní dílo. Můžu ho jen doporučit.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Jedičnej film v rukou jedinečnýho režiséra. Silnej příběh filmu vás vtáhne po pár minutách ihned do děje. Jsem strašně rád, že jsem tenhle kvalitní film mohl vidět. Je málo filmů, kterým nic nechybí a tohle je rozhodně jeden z nich!

Invictus: Neporažený

Invictus: Neporažený (2009)

A tohle je další z filmů, který patří mezi moje nejoblíbenější. Matt Damon a Morgan Freeman se skvěle zhostili svých rolí. Damon je pěkně namakanej a do role se prostě hodí, to samé platí o M. Freemanovi. Tento příběh podle skutenčné události mě naprosto nadchnul. Politika mě nikdy nezajímala a rugby taky moc nerozumim, ale tohle dílo v režii Clinta Eastwooda... Perfektní věc! Jak Mandelovi, tak Gazelám jsem děsně fandil.

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Lepší zakončení trilogie snad ani nemohlo být! Perfektní jak zvukové, tak vizuální efekty. Dialogy postav neměly chybu. Skvělej Downey Jr. doplňovanej Paltrow, Cheadlem a Kingsleym udělali z tohodle filmu místy vtipnej a akčníma scénama nadupanej komiksovej sci-fi trhák! Já byl víc než spokojenej a z kina jsem odcházel nadšenej. Tak to má přece bejt, a i proto odpouštím těch pár nelogických okamžiků ve filmu, za mě 5* a těším se, až se na to kouknu znova.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Podle mě nejlepší role Eda Nortona, kterou kdy hrál. Ve filmu působí naprosto suveréně. Bez Nortona bych tomu 5* určitě nedal, děsně jsem ten film žral. Velice silnej příběh ohledně rasismu podanej skvělými herci a suprovou režíí. Můžu jedině doporučit!

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Z tohodle filmu jsem měl strašně super pocit, když jsem opouštěl kino. Ve svém žánru to je jeden z nejlepších filmů, na kterým jsem letos byl v kině. Perfektní Ben Stiller ve všech podobách. Buď už jako herec, nebo jako režisér. Odvedl vážně suprovou práci. Výborná výprava a krásné záběry krajiny, ve které se Walter pohybuje navíc ještě podtrhuje fantastický soundtrack. Můžu jen doporučit, je to jeden z těch filmů, který umí pohladit po duši. A probouzí ve vás takovej ten pocit, že byste taky nejradši někam takhle vyrazili. Jednoznačně 5* Zajímavé komentáře: Malarkey, Enšpígl