Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Aktuální hodnocení 25% dle svých antipatií k hlavnímu představiteli či režisérovi je naprostý nesmysl. Je sice pravda, že by trochu delší stopáž rozhodně neuškodila, ovšem i tak je to po obsahové stránce velice povedené. Co se efektů týče není rovněž vcelku také nic, co by se dalo skutečně vytknout. Kritika ve stylu, že jsou báje a pověsti pomotány,překrouceny a spleteny dohromady ....to snad ani nemůže nikdo myslet vážně, takovéto věci se řeší snad nanejvýš u historických filmů. Lutz byl ve Stmívání poměrně rušivým elementem, zde naopak poměrně exceluje a rozhodně není sám. Jediné co může někomu skutečně vadit jsou ony vykrádačky ale na rovinu je rok 2014, pakliže jde do kin nějaký fantasy rádoby historický velkofilm, je zřejmé, že se v něm prostě musí opakovat scény či stopáže podobné těm, které jsme už viděli někde jinde, vždyť to je to co funguje, to je to co lidi chtějí.....když by v takovém filmu nebyla použita žádná taková scéna, tak by ti lidé byli zklamaní, protože v tom je ten hnací motor, v tom je ta podstata proč jsou ochotni jít na takový film do toho kina a dnes už to zkrátka nejde udělat tak aby se to nedalo k něčemu srovnat, nelze vymyslet něco co by tu ještě nebylo.

plakát

Máj (2008) 

Nechápu kritiku tohoto snímku, naopak si troufám tvrdit, že pan Brabec vytvořil z naprosto zbytečné Máchovi básně úplně výborný film s dobrým obsazením, napínavým dějem a přímo skvělým soundtrackem. Nepochopím, kde kritici vidí tu přemíru erotiky, nepochopím, jak to mohou přirovnávat k pornu nepochopím, jak někdo může kritizovat soundtrack a stejně tak znovu nepochopím jak někdo může tak slabě hodnotit, zvlášť když je film postaven na tak šílené předloze........................Co dodat stejně tak jako báseň nebyla ani zdaleka doceněna v době jejího vydání, není ani dnes dostatečně oceněn stejnojmenný film...

plakát

Všemocný Thor (2011) (TV film) 

Buďte trochu soudní.....ano je nutné si přiznat, že některé efekty byly ještě stále opravdu hrozné, ostatně jak je u Asylumu zvykem, ale spousta jiných byla na velice dobré úrovni. Řekl bych, že se jedná o jejich vůbec nejlepší film a je bezesporu nutné uznat, že oni pracují přece jen s naprosto nulovým rozpočtem. Představitel Thora je ubohý, což člověka donutí celý film fandit Richardu Griecovi, jehož herecký výkon je tu opravdu na velmi dobré úrovni. Po dějové a zvukové stránce to také ujde, takže když člověk přimhouří oko a přihlédne k rozpočtu, nemusí se vůbec stydět dát plných 5 hvězd.

plakát

Lovecká sezóna (2003) 

Těžko říct, zda tu hodnotím ten samí film co ostatní, protože ten můj byl naprosto skvělý, herci byly sympatičtí, napětí se místy dalo krájet a scénář byl taky super.....ten děj byl velmi zajímavý a celkově tohle téma lovu lidí se mi zamlouvá. Po zvukové stránce to nebylo taky zlé, a bylo to natáčené takovým zajímavým způsobem, který na mě rovněž udělal dojem. Takže nezbývá než říct, že to zkrátka je fajn jednoduchej film, u kterého se člověk rozhodně nenudí.

plakát

Na střední (2011) (seriál) 

Není to špatné, člověk se zasměje a rozhodně se nenudí, to je ovšem spíše dáno minimální délkou jednotlivých dílů, nežli zajímavým scénářem.Jediné co lze vytknout je asi ten nulový rozpočet, kvůli kterému se učitelský sbor skládá vlastně jen ze 2 učitelů, ředitele a školníka - tělocvikáře, který poslal všechny studenty na půlroční běh do Brna v rámci písemné práce....rozhodně by sitcomu tedy prospělo větší herecké osazení.

plakát

Kazatel (2011) 

Ještě mnohem lepší než Legie, snímek je plný akce, u které se člověk rozhodně nenudí, to vše je doplněno krásně ponurou atmosférou a slušnými efekty.Za zmínku stojí i výborné herecké výkony P.Bettanyho a Maggie Q, takže já jsem nanejvýš spokojený.