Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Hana Maciuchová

Bezvadná herečka s velkým H. Její partnerství s Jiřím Adamírou bylo více než osudové a naprosto symbiotické, jak v soukromí, tak na jevišti!

Simona Stašová

V posledních letech vídáme tuto herečku spíše v komediálních rolích, ale na její skvělou dramatičnost bychom neměli zapomínat!

Dana Medřická

Obrovské charisma, které snad ani nemohlo vybrat jiný osud, než herecký!

Jana Hlaváčová

V jejím úsměvu se odráží její dobrota, kterou přenáší i do hereckého světa!

Daniela Kolářová

Nezapomenutelné role v Kulovém blesku či ve Vratných láhví jsou přesně ty herecké polohy, které mě u této herečky uchvacují!

Sissy Spacek

Zvláštní, tajemná krása a přirozenost, kterou znásobí ztvárněním většiny svým postav. Role nejsou tuctové a podání je naprosto fascinující!

Preity Zinta

Okouzlila mně svou něžnou krásou a hlubokým pohledem. Možná jí bollywood nepovažuje za jednu z nejlepších, ale pro mě je, třeba víc než proslulá Kajol. Přirozené citové prožívání je to, co mě u této herečky baví!

Kate Winslet

Zvláštní to žena, zvláštní duše a charakteru. Její role jsou vždy tak trochu "jiné", ač by se čekalo, že hollywoodská hvězda bude točit bezduché romantické (pro mě) "béčka", neděje se tak a to je to, proč mám tuto herečku velmi ráda!

Natalie Portman

Do světa filmu vstoupila velmi mladá, což je pro většinu hereček i herců častou záhubou. Nenechala se zahubit a vypracovala se mezi nejlepší herečky světa. I když se objeví v nějakém akčním filmu, kde příběh je nulový a jde pouze o efekty, vnese tam svou osobitost natolik, že je film snesitelný!