Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Vynikající film, který mě bavil od začátku až do konce. Napětí,brutalita a inspirace 7 smrtelnými hříchy. To mě prostě dostalo. Brad Pitt se svými výlevy vzteku a poznámkami na adresu vraha mě bavil. K Morganu Freemanovi role zkušeného detektiva neskutečně sedla. Opět ukázal své umění hrát, které ztvárnil i ve snímku Vykoupení z věznice Shawshank. Nemůžu jinak než dát pět hvězdiček a dodat, že sedm patří mezi mé oblíbené snímky.

12 opic

12 opic (1995)

Tak tenhle film mě dostal. Herecký výkon Brada Pitta absolutně fenomenální. Podle mě sci-fi jak má být. Tenhle film mě prostě nepřestane fascinovat!

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tenhle film je prostě klasika. Quentin je prostě jednička jeho filmy mě prostě baví ať si říká kdo chce co chce tohle nemá chybu! Tvoje prdel pozná středověk mě vždycky dostane.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Brad Pitt mě zase dostal! Skvěle zahraná role cikánského rváče.Bravurně natočená gangsterská komedie. Tenhle snímek si vždy ráda pustím a nepřestane mě to snad do smrti bavit!

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Tak tento film předčila všechna má očekávání. Je pravda, že jsem klub rváčů nejdříve viděla jako představení v divadle a potom až pustila film, ale oboje byla úžasné. Ano tenhle film řadím mezi mé neoblíbenější filmy, protože mě bavil od začátku až dokonce. Na snímek Klub rváčů můžu říct jen jedno slovo: BRAVO!!!

Bouřlivé výšiny

Bouřlivé výšiny (1992)

Nádherný film podle románu Na větné hůrce. Myslím si, že toto je nezdařilejší zpracování. Ralph Fiennes úplně splňuje to co jsem si představovala pod hlavním hrdinou nádhera. Škoda jen, že ten děj je tak osekaný.

Osvícení

Osvícení (1980)

Z Nicholsona jde fakt hrůza k tomu ta hudba... vidět to v noci tak se fakt bojim.